Samsung Galaxy S20 FE: výkonný smartfón pre mladých

Samsung Galaxy S20 FE: výkonný smartfón pre mladých

Spoločnosť Samsung Electronics dnes predstavila model Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovší prírastok do radu Galaxy S20. Ako smartfón najvyššej triedy ponúka Galaxy S20 FE mnohé z funkcií, ktoré si milovníci tohto radu podľa vlastných vyjadrení najviac cenia, a to za cenu 649 Eur.

Koronavírusová pandémia zmenila celý známy svet a technológie dnes hrajú ešte dôležitejšiu úlohu než predtým, a práve preto sme Galaxy S20 FE vytvorili – chceme ponúknuť špičkové zážitky väčšiemu počtu užívateľov. Nový smartfón ponúka to najlepšie z radu Galaxy S20, napríklad vynikajúci displej, fotoaparát s umelou inteligenciou, vyspelý procesor, bleskurýchlu konektivitu, batériu s celodennou výdržou alebo veľa úložného priestoru, to všetko v elegantnom modernom prevedení.

Samsung Galaxy S20 FE: výkonný smartfón pre mladých

Smartfón Galaxy S20 FE bude na Slovensku dostupný od 2. októbra v rôznych farebných variantoch (červená, oranžová, fialová, zelená, modrá a biela). Zákazník, ktorý si v období od 23. 9. do 1. 10. predobjedná zariadenie Galaxy S20 FE zo slovenskej distribúcie na samsung.sk, v značkových predajniach Samsung alebo u vybraných predajcov elektroniky a zároveň splní ďalšie podmienky stanovené v podrobných pravidlách kampane, získava nárok na smart náramok Galaxy Fit2 alebo herný ovládač a 3-mesačné predplatné Xbox Game Pass.

Dostupnosť modelov a farieb v SR:

Model Galaxy S20 FE s vnútornou pamäťou 128 GB bude dostupný vo všetkých šiestich farbách – modrej, červenej, fialovej, oranžovej, bielej a zelenej za odporúčanú maloobchodnú cenu 649 Eur.

„Neustále komunikujeme so zákazníkmi a načúvame ich názorom. Vďaka tomu vieme, čo sa im na modeloch radu Galaxy S20 najviac páči, aké vlastnosti a funkcie najviac využívajú a čo by v novom smartfóne radi videli,“ vyhlásil Dr. TM Roh, prezident a riaditeľ divízie mobilných komunikácií Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S20 FE: výkonný smartfón pre mladých

„Model S20 FE je novým prírastkom do radu Galaxy S20 – vďaka nemu môžeme ponúknuť špičkové funkcie a inovácie väčšiemu množstvo užívateľov a umožniť im, aby si prednosti smartfónov Galaxy najvyššej triedy vychutnali naplno.“

Ukážte svoje najlepšie ja

Chcete ukázať, akí naozaj ste? Dnes to ide najľahšie pomocou fotografií alebo videozáznamov. Práve preto Galaxy S20 FE ponúka fotoaparát profesionálnych kvalít a k nemu ešte predný model pre selfies s rozlíšením 32 Mpx a špičkovou technológiou tetra-binning.

Samsung Galaxy S20 FE: výkonný smartfón pre mladých

Smartfón je vybavený niekoľkými veľkými snímačmi a dokáže automaticky spracovávať viacnásobné expozície. A to znamená ostré zábery plné farieb dokonca aj v slabom svetle. Stačí len stlačiť spúšť, o nič ďalšie sa starať nemusíte. Nočný režim viacnásobnej expozície s umelou inteligenciou vie efektívne stabilizovať aj objekty v pohybe, takže sa môžete plne sústrediť na zábavu.

A ak sa dej odohráva vo väčšej vzdialenosti, nezúfajte. Do výbavy Galaxy S20 FE patrí aj výkonný kombinovaný 30X Space Zoom, s ktorým si priblížite aj veľmi vzdialené objekty. Vieme, že používatelia snímky aj videozáznamy radi upravujú a zdieľajú. Galaxy S20 FE to umožňuje ľahko a rýchlo tak, že výsledky pripomínajú profesionálnu prácu.

Každý má svoj štýl, takže si môžete vybrať zo šiestich farebných variantov, celkovo veľmi elegantných. Tvorí ich Cloud Red (červená), Cloud Orange (oranžová), Cloud Lavender (fialová), Cloud Mint (zelená), Cloud Navy (modrá) a Cloud White (biela).Vďaka vydarenej textúre na povrchu smartfón nepriťahuje odtlačky prstov a príliš sa nešpiní.

Robte, čo vás baví

Smartfón je dnes veľmi dôležitou súčasťou života, takže záleží skutočne na všetkom, od dizajnu po výkon. Nový smartfón sa výborne hodí na sledovanie videozáznamov alebo plynulé prechádzanie webových stránok a sociálnych sietí, najmä vďaka špičkovému displeju Infinity-O Super AMOLED s uhlopriečkou 6,5 palca, čiže 16,5 cm a obnovovacou frekvenciou 120 Hz.

Náruživých hráčov zase poteší aj prístup k službe Xbox Game Pass Ultimate.

Galaxy S20 FE je veľmi dobre kompatibilný s celým radom produktov patriacich do ekosystému Galaxy. Do neho patria napríklad slúchadlá Galaxy Buds Live či smart hodinky Galaxy Fit2.

Všetko, čo chcete, a bez starostí

Samsung vybavil model batériou, ktorá vydrží celý deň prevádzky. Má kapacitu 4500 mAh a umožňuje bleskurýchle dobíjanie. Takže sa môžete bez zábran venovať čomu chcete – o energiu len tak neprídete. A pretože v živote sa stáva všeličo, treba myslieť aj na bezpečie. Certifikát IP68 svedčí o tom, že je Galaxy S20 FE odolný voči vode i prachu.

Technológie sa neustále vyvíjajú, preto používateľom modelov Galaxy ponúkame kontinuálne softvérové ​​aktualizácie – momentálne už v tretej generácii operačného systému Android. Vďaka tomu máte istotu, že budete mať vždy k dispozícii najnovšie funkcie aj zabezpečenia.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár