Prebieha súťaž o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Taps1

Prebieha súťaž o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Taps1

Asi si spomínate, že ste nedávno hlasovali na našej facebookovej fanpage o tom, či chcete súťažiť o slúchadlá LAMAX Base1, Taps1 alebo bluetooth reproduktor LAMAX Street2. V ankete sa na prvom mieste umiestnili Base1 a veľmi tesne na druhom Taps1.

V LAMAXe si preto povedali:

A tak sme po prvej súťaži odštartovali druhú o štuplíkové Taps1.

Ako sa zapojiť:

  1. Lajkni našu facebookovú fanpage tlačidlom “Páči sa mi to”. (Môžeš nás sledovať aj na Instagrame, YouTube a Twitteri.)
  2. Lajkuj a zdieľaj súťažný príspevok na Facebooku.
  3. Pridaj 1 komentár pod súťažný príspevok na Facebooku. Budeme radi, ak nám napíšeš, čo sa ti na TechGuru páči, prípadne čo ti chýba.

Žrebovať budeme opäť z komentárov. Keď skončí táto súťaž, už máme pripravenú ďalšiu. O akú cenu konkrétne pôjde? Dozviete sa v tomto príspevku.

Prebieha súťaž o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Taps1

O čo to vlastne hráme

Slúchadlá LAMAX Taps1 sú štuplíkové, no nenazvali by sme ich celkom klasické. Majú totiž nabíjaciu kolísku, v ktorej sa držia magneticky a dotykové ovládanie, takže ich môžete vypínať a zapínať dotykom prsta.

Keď ich vložíte do kolísky na nabíjanie, tá zobrazuje nabitie jednotlivých slúchadiel aj vlastnú kapacitu. Samotná kolíska sa nabíja čosi vyše hodinu, energia vystačí na jedno nabíjanie a slúchadlá z nej načerpajú energiu približne po dvoch hodinách. Tá im vystačí viac ako na deň bežného používania.

Kvalitu zvuku si budete užívať a dotykové ovládanie zabezpečuje komfort používania. Okrem napájania možno viacnásobným poklepaním prsta meniť prehrávané skladby či pozastaviť prehrávanie. Pochvaľovať si budete aj skvelý dosah prepojenia cez bluetooth.


Kompletné pravidlá súťaže nájdeš na tejto podstránke.


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár