Čo hovoria Česi a Slováci na HONOR Watch ES?

HONOR Watch ES - recenzia fitness hodiniek

Obľúbené inteligentné fitness hodinky HONOR Watch ES (ktoré sme aj recenzovali) už pozbierali celý rad pozitívnych hodnotení od rôznych profesionálov. Čo na ne však hovoria bežní používatelia? HONOR dal šancu svojim fanúšikom, aby hodinky sami otestovali! Čím si ich okamžite získali? 

10-denná výdrž batérie zabodovala na celej čiare

Najohromujúcejšou funkciou fitness hodiniek HONOR Watch ES sa stala excelentná výdrž batérie 10 dní na jedno nabitie. Fanúšikovia potvrdili po mesiaci testovania jej kvalitu a opísali ju ako bezkonkurenčnú! A čo viac, milým prekvapením bola aj rýchlosť nabíjania, keď sa dostali z 0 na 70 % nabitia už za 30 minút.

95 režimov cvičenia pre každého

Chcete schudnúť, alebo zlepšiť kondičku? Začínate s pohybom, alebo patríte medzi zapálených športovcov? Nezáleží na tom, aký máte cieľ, fitness hodinky HONOR Watch ES nadchnú naozaj každého tak ako HONOR testovačov, a to vďaka širokej ponuke 95 športových a cvičebných režimov.

Čo hovoria Česi a Slováci na HONOR Watch ES?

Zlepšenie kvality spánku a zmiernenie stresu

Kvalitný spánok a redukcia stresu sú podceňovanými kľúčmi na posilnenie imunity. Vďaka inteligentným hodinkám HONOR Watch ES si fanúšikovia HONOR tieto hodnoty merali dennodenne. Aplikácia Huawei zdravie im potom odporučila prípadné zmeny na zlepšenie kvality spánku a dychové cvičenia poslúžili na upokojenie v stresových situáciách. Niet preto divu, že aj tieto funkcie si veľmi obľúbili!

Prispôsobiteľný ciferník

Svojím minimalistickým dizajnom dostali hodinky testerov okamžite! Prispôsobiteľný ciferník si menili podľa nálady alebo typu príležitosti. Vyberali z desiatok dizajnov priamo vo fitness hodinkách a mali možnosť stiahnuť si veľa ďalších v aplikácii Huawei zdravie.


Ak ťa zaujíma, čo sme o hodinkách zistili v teste, prečítaj si našu recenziu na HONOR Watch ES.


Excelentné funkcie bez prémiovej cenovky

Hodinky HONOR Watch ES sú pripravené byť skvelým spoločníkom vo dne i v noci, a to v najrôznejších podmienkach. Vďaka kombinácii naozaj vyspelých funkcií sú diamantom vo svojej cenovej kategórii! Momentálne sú v predaji v povianočnej ponuke za super cenu 79 EUR / 1 990.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár