Kingston premenúva HyperX na Kingston Fury

Kingston premenúva HyperX na Kingston Fury

Kingston Technology Europe Co LLP, dcérska spoločnosť Kingston Technology Company, Inc., svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, oznamuje názov svojej novej prestížnej značky pre počítačových nadšencov a hráčov: Kingston FURY.

Po mimoriadnom úspechu pamäťových produktov pod značkou HyperX sa spoločnosť Kingston rozhodla premenovať túto hernú sériu DRAM, flash pamätí a SSD diskov na Kingston FURY a investovať zdroje a know-how zo svojho hlavného oboru podnikania do vytvorenia novej generácie týchto vysoko výkonných komponentov.

Značka Kingston FURY predstavuje pokračovanie vývoja špičkových, vysoko výkonných pamäťových riešení pre nadšencov a hráčov od najväčšieho nezávislého výrobcu pamätí na svete, za ktorým sú tri desaťročia skúseností v oblasti technických inovácií, výroby a zákazníckych služieb. Vedúca pozícia spoločnosti Kingston v odvetví pamätí DRAM dokazuje, že má dostatok nadšenia. Ale tiež odhodlania a zdrojov, aby sa pamäte novej značky stali popredným, vysoko výkonným pamäťovým riešením na trhu pre počítačových nadšencov a hráčov.


Neunikol ti tento článok? O2 útočí na hoaxy pomocou deepfake videa


Technické znalosti a skúsenosti priniesli spoločnosti Kingston veľa rekordov v pretaktovaní a množstvo ocenení, ktoré rad pamätí HyperX nazbieral od roku 2002. V pozadí týchto úspechov stála vždy spoločnosť Kingston – technológia Kingston, výroba Kingston a jej vyhlásený zákaznícky servis. Vstupom do novej éry vysoko výkonných riešení DRAM a flash pamätí v tom bude naďalej pokračovať.

„S veľkou hrdosťou predstavujeme novú značku Kingston FURY. Bude reprezentovať najvýkonnejšie pamäťové moduly pre počítačových nadšencov a hráčov,“ povedal Bernd Dombrowsky, viceprezident pre predaj a marketing Kingston EMEA. „Technologická sila a celosvetové prvenstvo spoločnosti Kingston ako výrobcu kvalitných DRAM a flash riešení prináša novej značke do vienka naše zdroje, nadšenie a záväzok dodávať našim zákazníkom nielen výkonné, ale aj spoľahlivé produkty.“

Spoločnosť Kingston čoskoro predstaví kompletnú ponuku pamätí Kingston FURY DDR4 a DDR3 a v 4. štvrťroku uvedie na trh netrpezlivo očakávanej pamäťové moduly DDR5, ktoré momentálne prechádzajú testovaním kompatibility a validáciou u výrobcov základných dosiek.


Prečítaj si aj toto: Čo si zahrať? Toto sú tie najlepšie príbehové hry


Portfólio Kingston FURY sa bude skladať z nasledujúcich kategórií produktov:

  • Kingston FURY Renegade.: Vysoká rýchlosť a nízke latencie pre neuveriteľný výkon. Výkonnostná špička (s/bez RGB osvetlením) typu DDR4 SDRAM s frekvenciou až 5333 MHz.
  • Kingston FURY Beast.: Obľúbená pamäť pre počítačových nadšencov a hráčov. Predstavuje ideálny, vysoko výkonný a cenovo výhodný upgrade (typ DDR3/DDR4 SDRAM, s/bez RGB osvetlenia) s frekvenciou až 3733 MHz.
  • Kingston FURY Impact.: Výkonné SO-DIMM pamäte s frekvenciou až 3200 MHz pre notebooky, mini počítače NUC a všetky ďalšie typy menších PC (DDR3 a DDR4 SDRAM).

Názov Kingston FURY odkazuje na už známu kategóriu pamäťových produktov FURY (založenú v roku 2014). Od nej preberá štafetu a rozširuje tradíciu spoločnosti Kingston v oblasti výroby vysoko výkonných a mimoriadne spoľahlivých pamätí DRAM pre počítačových nadšencov a hráčov. Spoločnosť Kingston zahajuje spoluprácu s niekoľkými významnými hernými tímami, ktoré postupne pod novou značkou predstaví.

Ďalšie informácie nájdete na kingston.com

Zdroj: TS


Zaujímajú ťa ďalšie témy? Skús toto: HTC VIVE odhalilo novinky posúvajúce VR na novú úroveň


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár