HONOR uvádza sériu HONOR 50, HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 2 Lite

HONOR uvádza sériu HONOR 50, HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 2 Lite

Globálna technologická spoločnosť HONOR na oficiálnom predstavení pre Českú republiku uviedla úplne novú sériu HONOR 50, vôbec prvý vlogovací telefón so 108MPx hlavným fotoaparátom, 66W rýchlonabíjaním a nádherným dizajnom inšpirovaným prírodou v troch farebných prevedeniach Frost Crystal, Emeral Green a Midnight black.

Značka tiež oficiálne predstavila spoluprácu s tradičným sklárskym a šperkárskym gigantom PRECIOSA. Spoločne vytvoria limitovanú sériu krytov na práve predstavený mobilný telefón HONOR 50.

HONOR na oficiálnom predstavení odhalil aj ďalšie novinky: sériu super výkonných ultrabookov HONOR MagicBook alebo bezdrôtové slúchadlá až s 32-hodinovou výdržou HONOR Earbuds 2 Lite. Návrat HONOR v plnej sile potvrdzuje aj vlastný vývoj produktov i strategické partnerstvá so svetovými špičkami vrátane Microsoft, Google, Qualcomm, MediaTek a pod.

„Nový HONOR 50 zaujme hneď na prvý pohľad krásnym dizajnom, zároveň je príjemný na dotyk a samozrejme ponúka aj inovatívne funkcie a vysoký výkon aj počas intenzívneho vyťaženia. Po jeho uvedení v Číne vzrástol podiel značky na trhu na 16,2 % a sme presvedčení, že sa stane obľúbeným smartfónom aj v Českej republike,“ uviedol Generálny manažér pre Strednú a Východnú Európu, Alex Wang Xi.

HONOR 50 prepája krásny dizajn a najnovšie technológie

HONOR 50 ponúkne štyri zadné fotoaparáty so 108Mpx hlavnou kamerou a dva predné fotoaparáty včele s 32MPx kamerou. Vysokú rýchlosť odozvy obrazovky a skvelý zážitok zo sledovanie videa a hrania hier zaistí až 120 Hz displej a rýchle nabíjanie 66W HONOR Super Charge, ktoré dokáže batériu dobiť až na 70% za skvelých 20 minút.

HONOR uvádza sériu HONOR 50, HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 2 Lite

HONOR 50 využíva platformu Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G a poháňa ho GPU Turbo X, ktorý garantuje vysoký výkon aj počas intenzívneho vyťaženia ako napr. hranie náročnej hry.

Nádherný mobilný telefón HONOR 50 s prémiovou výbavou fotaparátov bude v Českej republike k dostaniu len za 499 EUR vo verzii 6 GB RAM + 128 GB ROM a za 599 EUR za 8 GB RAM + 256 GB ROM. Predobjednávky na Slovensku štartujú už 1. novembra 2020 a HONOR na oba modely chystá ešte zvýhodnenú cenu.


Prečítaj si tiež: Ako funguje injekčný mikročip a čo v našom tele dokáže?


Partnerstvo so sklárskym a šperkárskym gigantom z Krištáľového údolia na severe Čiech, PRECIOSA

HONOR 50 prichádza s nádherným nadčasovým dizajnom, ktorý je inšpirovaný šperkárskou manufaktúrou luxusných šperkov. V rámci jeho predstavenia tak HONOR v Českej republike oznámil partnerstvo s popredným svetovým výrobcom skla, značkou PRECIOSA.

„Nový HONOR 50 prepája krásny dizajn, inovatívne riešenie a pokročilú technológiu. Dizajn duálneho prstenca na chrbte HONOR 50 je inšpirovaný tradičnou šperkárskou manufaktúrou. PRECIOSA, pôvodná česká sklárska a šperkárska značka s tradíciou viac ako 300 rokov, pochádzajúca z Krištáľového údolia na severe Čiech, stojí navyše za zrodením pôvodného českého krištáľu.

Spojenie oboch značiek pre nás viac ako prirodzené. Rovnako ako HONOR pracujú na absolútnom dokonalom designe. HONOR spoločne s PRECIOSA vytvorí limitovanú edíciu ochranných krytov k práve uvedenej novinke HONOR 50. Veríme, že pred Vianocami to bude krásny darček všetkým, ktorým sa dostane do rúk“ uviedla Marie Pleskotová, Marketing Manager HONOR pre Česko a Slovensko.

HONOR 50 Lite s mimoriadne rýchlym nabíjaním

HONOR 50 Lite má veľkokapacitnú batériu 4300 mAh a veľmi rýchle nabíjanie 66W HONOR SuperCharge. Dobije tak 40% batérie iba za 10 minút a 100% za 39 minút. Ponúkne štyri zadné fotoaparáty v čele s 64Mpx hlavnou kamerou a 6,67” displej, ktorý podporuje širokouhlý farebný gamut (DCI-P3) a True Color Display.

Ten automaticky upravuje farby podľa prostredia a zvyšuje ich presnosť. Zároveň má certifikáciu TÜV Rheinland Low Blue Light, ktorá znižuje podiel škodlivého modrého svetla a minimalizuje tak únavu očí. HONOR 50 Lite bude na Slovenskom trhu dostupný len za úžasných 309 EUR.


Možno ťa zaujme: YouTube bude cenzurovat dezinformace o vakcínách


HONOR Earbuds 2 Lite majú excelentný výkon a perfektný zvuk

Vo výbave HONOR Earbuds 2 Lite nechýba najvýkonnejšia 55mAh batéria vo svojej kategórii, aktívne potlačenie okolitého hluku (ANC) a pokročilé pripojenie. Zaručujú až 10 hodín nepretržitého počúvania hudby na jediné nabitie. Až 32 hodín prehrávania hudby a až 20 hodín telefonovania s využitím nabíjacieho puzdra. Podporované je aj rýchle nabíjanie a 40% nabitie dosiahne len za pár minút, teda až 4 hodiny nonstop prehrávania hudby. Cena pre európsky trh je €69.

HONOR uvádza sériu HONOR 50, HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 2 Lite

HONOR MagicBook X 14 a HONOR MagicBook X 15

Ide o veľmi elegantný notebook, ktorý je vyrobený z vysoko kvalitných hliníkových materiálov. HONOR MagicBook X 14 s 14” displejom tak váži iba 1,38 kg s hrúbkou 15,9 mm. HONOR MagicBook X 15 ponúkne väčšiu 15,6” obrazovku a váži 1,56 kg s hrúbkou 16,9 mm. Oba prichádzajú s procesorom Intel Core 10. generácie a certifikáciami TÜV Rheinland Low Blue Light a Flicker Free, ktoré minimalizujú únavu očí aj po dlhom dni v práci. Európska cena pre HONOR Magic Book X 15 i3 8 + 256 G je € 649 a € 749 pre HONOR Magic Book X 14 i5 8 + 512 G.


Zaujímavé: Vedci vytvorili najmenší lietajúci čip na svete


HONOR je späť v plnej sile a plánuje sa stať globálnou technologickou ikonou

HONOR sa zaviazal stať sa globálnou technologickou špičkou a vybudovať portfólio inteligentnej domácnosti, ktoré bude dostupné pre každého a bude tak vylepšovať každodenný život v spoločnosti. Dnes má HONOR viac ako 10 000 zamestnancov, z ktorých viac ako 50 % tvorí výskum a vývoj (R&D), 4 vývojové inštitúcie, cez 100 inovačných laboratórií po celom svete a podal už vyše 5 500 žiadostí na patent.

HONOR uvádza sériu HONOR 50, HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá HONOR Earbuds 2 Lite

Veľmi rýchlo sa etabloval aj cez 30 strategických partnerstiev so svetovými špičkami ako Microsoft, Google, Intel, Qualcomm a pod., s ktorými spoločne vyvíja inovatívne riešenia v rámci softvéru aj hardvéru a dokáže tak zaistiť produkciu mobilnej technológie od začiatku až do konca.

Zdroj: TS


Sleduj nás na sociálnych sieťach: Facebook, Instagram a Twitter


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár