Videotéka Prima+ je dostupná na všetkých televízoroch Samsung

Videotéka Prima+ je dostupná na všetkých televízoroch Samsung

Všetci používatelia smart televízorov Samsung modelových radov 2018 a novších môžu využívať novú streamovaciu službu Prima+, ktorú 8. februára spustila televízna skupina Prima

Nová streamovacia služba ponúka archív relácií televíznych kanálov Prima, lineárne vysielanie, ale taktiež exkluzívny obsah.

Videotéka nahradila doterajšiu službu iPrima.cz a rozšírila svoj obsah o exkluzívnu pôvodnú tvorbu – seriály a filmy pod značkou Prima+ Originals. Aplikáciu je možné stiahnuť zo Samsung Store a uložiť na lištu s obľúbenými aplikáciami.

„Už vlani v októbri sme medzi prvými sprístupnili na našich televízoroch aplikáciu iPrima.cz a tiež iVysílání Českej televízie. Teraz prichádzame s aplikáciou pre náš operačný systém Tizen. Používatelia smart televízorov Samsung tak môžu využívať streamovacie služby všetkých troch veľkých televíznych skupín v Českej republike: iVysílání od Českej televízie, Voyo od skupiny Nova a Prima+ od skupiny Prima,“ hovorí Michal Forejt, riaditeľ divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.


Tip na čítanie: Čoskoro vraj budeš môcť hovoriť so svojou mŕtvou matkou. Digitálna nesmrteľnosť sa blíži vďaka ChatGPT


Streamovaciu službu možno využívať zdarma pre prehrávanie relácií z televízneho archívu a sledovanie lineárnych kanálov skupiny Prima v štandardnom rozlíšení obrazu doplnených o reklamu.


Prečítaj si tiež: TEST: Samsung Galaxy Z Fold4 – ohybný telefón, ktorý má štýl


Za nižší poplatok je možné získať aj exkluzívny obsah Originals vo vysokom rozlíšení obrazu (HD ready) s polovičnou dávkou reklamy a za plné predplatné je k dispozícii služba bez reklamy vo Full HD rozlíšení.

Súčasťou platených balíčkov sú aj internetové predpremiéry televíznych seriálov, kedy sú jednotlivé epizódy k dispozícii týždeň pred uvedením na televíznej obrazovke.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár