HONOR vo videách porovnal Magic5 s konkurenciou + SÚŤAŽ

HONOR vo videách porovnal Magic5 s konkurenciou + SÚŤAŽ

Modely HONOR Magic5 Vs a HONOR Magic5 Pro prinesú inovatívne technológie v oblastiach hardvéru, fotoaparátov aj výkonu. Tretieho člena série môžu vyhrať fanúšikovia na sociálnych sieťach

Fanúšikovia značky HONOR mohli posledné týždne sledovať náznaky toho, na čo sa môžu tešiť na veľtrhu MWC 2023, ktorý sa začína už tento víkend. A nebude toho málo! Od revolučnej skladačky HONOR Magic5 Lite, cez vlajkovú loď HONOR Magic5 Pro až po dizajnového rekordéra vo výdrži HONOR Magic5 Lite.

Tí, ktorí sa chystajú sledovať HONOR MWC 2023 Keynote či už na mieste alebo prostredníctvom on-line streamu, majú možnosť získať jedného z členov radu. Stačí ukázať, ako budú tieto predstavenia noviniek sledovať.

Práve k pripravovaným novinkám vydal HONOR sériu krátkych videí, ktoré s istou mierou zveličenia naznačujú, aké kľúčové funkcie ponúknu chystané modely smartfónov. Pri skladacom modeli HONOR Magic5 Vs upútal pozornosť napríklad revolučný pánt, ktorý umožňuje kompletné ohnutie displeja alebo dlhá výdrž batérie.


Prečítaj si tiež: Republic of Gamers odštartoval predaj špičkových herných notebookov ROG Strix SCAR 16 a 18


Vlajková loď HONOR Magic5 Pro zasa zaujala ešte pred predstavením magickými schopnosťami v oblasti fotografie, ktoré potvrdilo aj partnerstvo s Guinnessovými svetovými rekordmi pri zaznamenávaní pokusov o prekonanie najlepších svetových výkonov. Pri modeloch je navyše vidieť, ako sa im darí napríklad v porovnaní s nedávno predstavenou „androidovou“ konkurenciou.

Sériu videí nájdete TU:

https://www.instagram.com/honorczsk/

https://www.facebook.com/Honorcz

https://www.youtube.com/@honorczsk282

https://twitter.com/HonorCZSK

Fanúšikovia môžu vyhrať Magic5 Lite. Stačí ukázať, ako budú sledovať MWC

Ani tretí člen rodiny Magic5 Series nezostáva pozadu. HONOR Magic5 Lite ponúkne batériu s extra dlhou výdržou, ktorú renomované laboratóriá DxOMark ohodnotili ako tú najlepšiu na svete! A práve tohto dizajnového elegána, ktorý dokázal vtesnať rekordnú kapacitu a výdrž batérie do ultratenkého, odolného tela môžu vyhrať fanúšikovia v Českej republike a na Slovensku.


TIP na čítanie: Útočníci umiestnili do výsledkov Google reklamy na falošné apky s trojanom


Stačí jediné: Ukázať, ako budú sledovať prestavenia produktov na trh. Súťaže prebiehajú na instagramovom profile a na facebookových stránkách spoločnosti HONOR. V prípade Instagramu získa najlepší príspevok okrem mobilu navyše aj poukaz na 200 Eur od spoločnosti HoppyGo na zapožičanie automobilu.

Oficiálne celosvetové predstavenie skladacieho telefónu HONOR Magic5 Series sa uskutoční na veľtrhu MWC 2023, 27. februára o 13:30 hodine stredoeurópskeho času. Tí, ktorí nebudú priamo na mieste, budú môcť HONOR MWC 2023 Keynote sledovať online TU: http://bit.ly/3Etcyu1

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár