V nových Samsung Galaxy Watch 7 bude umelá inteligencia

V nových Samsung Galaxy Watch 7 bude umelá inteligencia

Spoločnosť Samsung ohlásila, že jej nová generácia inteligentných hodiniek Galaxy Watch 7 bude vybavená funkciami Galaxy AI


Nové funkcie, ktoré budú dostupné v rámci One UI 6 Watch, ponúknu používateľom hlbšie a personalizovanejšie informácie o ich zdravotnom stave a pomôžu im lepšie pochopiť ich zdravotné vzorce a budovať zdravšie návyky.

Funkcia Energy Score umožní lepšie pochopiť každodenný stav používateľa prostredníctvom kombinovanej analýzy osobných zdravotných metrík.


Prečítaj si tiež: AMD uvádza najrýchlejší 5,7 GHz Ryzen 9 9950X a nové AI čipy


To je napríklad priemerný čas spánku, konzistencia času spánku, konzistencia času vstávania a ukladania sa do postele, načasovanie spánku, aktivita z predchádzajúceho dňa, srdcová frekvencia počas spánku a variabilita srdcovej frekvencie. Galaxy AI má zabezpečiť presnejšie a komplexnejšie vyhodnotenie týchto údajov.

Vďaka vylepšeným algoritmom a pokročilým nástrojom sledovania budú môcť používatelia získať podrobnejšiu a presnejšiu analýzu kvality svojho spánku. Nové funkcie pre fitness zase ponúknu inteligentné a jednoduché meranie fyzickej kapacity pre lepšie prispôsobený tréning.


Bude ťa zaujímať: OpenAI zneškodnila 5 dezinformačných AI kampaní


Konkrétne budú hodinky sledovať pohyb počas spánku, latenciu spánku, srdcovú frekvenciu a dychovú frekvenciu počas spánku. Pre cyklistov bude k dispozícii výpočet metriky Functional Threshold Power (FTP) za 10 minút.

Tieto nové funkcie budú dostupné na ďalšej generácii hodiniek Galaxy Watch 7 prostredníctvom One UI 6 Watch, ktorý bude k dispozícii v priebehu tohto roka.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár