Slovenská hra Sociopat pripomína Postal

Slovenská hra Sociopat pripomína Postal

Už čoskoro uzrie svetlo sveta slovenská hra Sociopat, ktorá základnou myšlienkou jednoznačne pripomína legendárny Postal, kde ste mohli trebárs niekomu dať lopatou po hlave, či omočiť ho na ulici

Definícia sociopata hovorí, že ide o osobu trpiacu antisociálnou poruchou osobnosti. Tá sa prejavuje ignorovaním spoločenských pravidiel, nedostatkom empatie a sklonom k impulzívnemu a nezodpovednému správaniu. Sociopati majú problém vytvárať zmysluplné vzťahy a často manipulujú s ostatnými pre vlastný prospech.

Slovenská hra Sociopat pripomína Postal

Takže si asi viete predstaviť, o čom táto hra od Dalibora Bartoša z Bartoš Studio bude. Na Steame nájdete titul Sociopat už teraz a podľa traileru sa zdá, že budete robiť všetko to, čo by ste sa v reálnom svete neodvážili. Päsťami mlátiť policajtov či predavača v obchode, na ľudí budete hrubí a drzí a nebudú chýbať ani nejaké tie akčné výbuchy či vulgarizmy.


Prečítaj si tiež: Zaujímavý objav: Bežný liek by mohol byť elixír mladosti


Autor svoje dielo nazýva komediálnou hrou kombinujúcou point and click adventúru s akčnou strieľačkou typu FPS. Ako presne to bude v praxi skombinované, to v tejto chvíli ešte nevieme, no už teraz je jasné, že hlavný hrdina bude skôr antihrdina. Týpek, ktorému by ste sa v reále oblúkom vyhli, proste Sociopat.

Dabing je výhradne slovenský, no hra by mohla osloviť aj nádejných českých sociopatov, ktorí si chcú vyskúšať, aké je to byť väzňom na úteku. Ním je totiž hlavný antihrdina s viacerými zločinmi na krku, na ktoré ho nabádal netradičný démon.

Grafika sa zdá veľmi jednoduchá a hru spustíte aj na starom PC, keďže minimálne požiadavky sú procesor Intel Core i3, 8 GB RAM a grafika NVIDIA MX130 alebo Radeon HD 7730. Sociopat, ktorý rozšíri databázu slovenských a českých hier, vyjde 1. novembra (listopad) 2024.

Slovenská hra Sociopat pripomína Postal

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár