Slovenská SickWay VR je krkolomná jazda v oblakoch

Slovenská hra SickWay VR: Jazda v oblakoch na Steam Next Feste

Slovenská hra SickWay VR, ktorá sa už tri mesiace nachádza v sekcii Coming Soon na platforme Steam, sa predstaví na festivale Next Fest 2024

Hráči si tak budú môcť bezplatne vyskúšať bezplatnú demoverziu tejto VR hry od slovenského ALIEN studio, ktorá ich zavedie do výšin mestského prostredia.

V deme si zajazdia na elektrickom vozidle v úvodnej časti levelu CITY, zasadeného do prostredia mrakodrapov. Okrem toho sa môžu tešiť na prekonávanie prekážok, zábavné minihry (jedna bude k dispozícii už počas Next Festu) a možnosť otestovať svoju kreativitu v editore tratí, kde si navrhnú vlastné dráhy. Zaujímavé je, že medzi možnosťami je aj zmena poveternostných podmienok, čo môže ovplyvniť obťažnosť.


Prečítaj si tiež: Tesla predstavila samoriadiaci taxík Cybercab, autobus Robovan a robota Optimus


Plná verzia SickWay VR má ponúknuť oveľa viac a nebude len o prekonávaní strachu z výšok či o tom, kto sa dostane zhora dole ako prvý.

Kreatívni hráči budú môcť na vlastných tratiach nielen pretekať, ale ich tiež ukladať a zdieľať s ostatnými hráčmi. Pre tých, ktorí milujú súťaženie, SickWay VR ponúka aj multiplayer režim, kde si môžete zahrať s priateľmi alebo inými hráčmi na niektorej z piatich máp.

Demoverzia SickWay VR bude dostupná počas Next Festu 2024 na Steame od 14. do 21. októbra (říjen) 2024.


Aj na toto sa môžeš tešiť: Slovenská hra Sociopat pripomína Postal


Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár