OPPO Reno12 mieri na Slovensko s funkciami GenAI

OPPO Reno12 mieri na Slovensko s funkciami GenAI a futuristickým dizajnom

Spoločnosť OPPO oznámila uvedenie nového radu smartfónov Reno12 na európsky trh. Modely Reno12 Pro a Reno12 budú prvými telefónmi OPPO s umelou inteligenciou v Európe

Nový rad, ktorý zahŕňa modely Reno12 Pro a Reno12, predstavuje prvú veľkú európsku premiéru spoločnosti OPPO v rámci jej záväzku urýchliť uvedenie telefónov s umelou inteligenciou.

Séria Reno12 nadväzuje na tradíciu štýlového dizajnu a fotoaparátov zameraných na používateľa. Okrem toho však prináša aj inováciu v podobe súboru funkcií GenAI, ktoré sú navrhnuté tak, aby používateľom otvorili nové možnosti kreativity a produktivity.

Dizajn nových modelov je popisovaný ako futuristický a fluidný, čo vytvára nový atraktívny vzhľad a dokonale spája estetickú príťažlivosť s technologickými inováciami.


Prečítaj si tiež: TEST: Monitor AOC CU34G2XE je láska na prvý pohľad


Uvedenie novej série sa uskutoční 18. júna (červen) v španielskom meste Ibiza, ktoré je známe svojou elektronickou hudobnou scénou a pulzujúcim nočným životom. OPPO počas podujatia spolupracuje s Ushuaïa Ibiza, jednou z hlavných párty destinácií na ostrove, čo dokonale zapadá do charakteru nových modelov.

OPPO Reno12 mieri na Slovensko s funkciami GenAI a futuristickým dizajnom

Spoločnosť OPPO pripravuje pre slovenských zákazníkov špeciálnu ponuku, ktorej podrobnosti budú zverejnené spolu s ďalšími informáciami o novom rade v deň uvedenia telefónov na trh.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár