Jesenné Y-Games sú za dverami

Jesenné Y-Games

Tento jedinečný festival sa po úspešnom Y-Games 2018 opäť uskutoční v priestoroch Refinery Gallery a určí tých najlepších hráčov v hrách CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Clash Royale, FIFA 19 a NHL 19.

Novinkou na turnaji bude tentokrát populárna hra PUBG, ktorá bude mať celoslovenskú turnajovú premiéru.

Jesenné Y-Games

Registrácie pre hráčov začali 2. septembra a končia sa 30. septembra. V novom registračnom systéme turnaja sa môžu do bojov zapojiť amatéri aj profesionáli a zasúťažiť si tak o skvelé ceny. Registráciu pre hráčov nájdete tu: bit.ly/MSR18TG

Garantovaný PRIZEPOOL MSR 2018:

  • Counter Strike: Global Offensive (3150€)
  • PUBG (1050€)
  • League of Legends (1750€)
  • Hearthstone (875 €)
  • FIFA 2018 (525€) – XBOX
  • NHL 2018 (350€) – XBOX
  • Clash Royale (525€)

Nielen hráči na Orange MSR 2018 si počas prvého októbrového víkendu prídu na svoje. Festival prináša aj ďalšie zaujímavé akcie: Technologickú výstavu Y-Tech 2018, Cosplay a fanart zónu na Y-Con 2018,  Fanta UFest 2018 na ktorom určite stretnete najznámejších youtuberov a streamerov z Českej a Slovenskej republiky.

Jesenné Y-Games

Piatkový deň bude patriť najmä stredoškolským študentom, ktorí môžu užiť zábavu vo free-to-play zónach a zároveň si vypočuť zaujímavé a edukatívne prednášky na jednom z troch pódií.

Víkend bude patriť už tradične hernému turnaju a bohatému sprievodného programu. Y-Con stage prinesie talentovaných cosplayerov, workshopy, výstavu umelcov v Artist Alley; nesmie chýbať ani Cosplay a Fanart súťaž. Viac info o registrácií na obe súťaže nájdete na fanpage facebook.com/yconslovakia.

Jesenné Y-Games

Milujete technológie a hry? V tom prípade je pre vás Y-Tech stage a expo zóna ako stvorená. Môžete si vyskúšať skvelé herné stroje, virtualizéri, konzoly, či skočiť na jednu z mnohých prednášok od technologických partnerov podujatia.

Počas celého podujatia budú vonkajšie aj vnútorné priestory refinery gallery plné youtuberov, streamerov, rôznych atrakcií a úžasného programu.

5-7. októbra si teda rezervujte dátum a príďte na jedinečný herný turnaj Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2018. Vstupenky v predpredaji kúpite tu: bit.ly/YFest18TG

Pozrite si ako vyzeral predchádzajúci festival Orange Y-Games 2018 a nalaďte sa na ešte väčší a lepší Orange MSR 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9TQXVfxxJZs

Zdroj: PR článok

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár