Civilization VI je ešte na chvíľku zdarma

Civilization VI

Nezdá sa vám, že Epic Games sú nejak veľmi štedrí? Minule šlo o GTA V Premium Edition, dnes ide o Civilization VI a časovač odpočítava ďalšiu mystery game.

Ako obvykle, Epic Games znova rozdáva ďalší titul na týždeň zdarma a je to zasa niečo zaujímavé. Dobrou správou je, že tentokrát im z toho nespadol celý web, ako naposledy pri GTA.

Asi nemusíme vysvetľovať o čo ide. Civilization VI je ďalšia stratégia zo série Civilization, ktorá je vonku už niečo cez tri roky. Napriek tomu sa o ňu Firaxis a 2K aktívne starajú. Nedávno totiž vydali season pass so šiestimi DLC.

Titul je celkovo veľmi dobre hodnotený. To nie je až také neočakávané, keďže celá séria je veľmi populárna. Prvá časť vyšla ešte v roku 1991.

Civilization VI

Ponuka platí, samozrejme, na Epic Games do tohto štvrtka 28. mája 17:00. Áno, veľa času už nemáte!

Na to, aby ste si ju ale pridali do svojej zbierky, budete potrebovať mať nastavenú 2FA, dvojfaktorovú auntentifikáciu. Ako na to vám ukážeme v tomto článku.


Odporúčame prečítať: Všetko čo potrebuješ vedieť o novej Mafia: Trilogy


A čo s tou ďalšou “tajnou hrou”?

Určite môžeme očakávať, že znova pôjde o niečo veľké. Viacerí tvrdia, že by mohlo ísť o tretieho Zaklínača. Je to pravda? Ktovie.

Ťažko a zbytočne o tom všetkom polemizovať, jednoducho si musíme počkať. Jasné ale je, že to bude stáť za to. Veď predsa len – naposledy to bolo GTA V a tentokrát zas Civilization VI.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár