Cyberpunk 2077 sa predvádza v nových videách

Cyberpunk 2077 sa predvádza v nových videách

Mimoriadne očakávaný titul od poľských tvorcov legendárneho Zaklínača sa dočkal mierneho odkladu vydania. Mnohých to isto sklamalo, no fanúšikovská základňa hry je rozumná. Radšej si počká na výsledok, ktorý bude mať bližšie k dokonalosti. Počas čakania sa môžeme pokochať pohľadom na nové videá zo Cyberpunk 2077.

V Night City môžeš žiť viac ako iba jedným spôsobom

Hlavného hrdinu menom V (pohlavie si môžete zvoliť) budú tvoje voľby zásadne ovplyvňovať. Svojimi rozhodnutiami zmeníš jeho život aj zážitky v “meste snov”. Tak, ktorou cestou povedú tvoje kroky?

Po zuby ozbrojený

Cyberpunk 2077 bude mať obrovský arzenál zbraní, ktorými dokážeš odstrániť kohokoľvek, kto sa odváži postaviť sa ti do cesty. Pozri si vo video o tom, ako fungujú zbrane na diaľku i na blízko, aj ako sa používa kyber-výbava v Tools of Destruction (nástroje ničiteľa).


Možno ti uniklo: Walking Simulator – ďalší čudný simulátor


Počúvaj, SAMURAI!

Švédska hardcore punková kapela Refused vdýchne život chrome-rockovým rebelom Johnyho Silverhanda, ktorého stvárni žijúca legenda Keanu Reeves. Pozri si video zo zákulisia a dozvieš sa, ako sa stať SMURAIom.

Už máš pozreté Night City Wire?

Tieto tri videá a množstvo ďalších informácií o Cyberpunk 2077 boli uvedené v Night City Wire. Chceš si pozrieť celú šou? Asi netreba nič viac dodávať, len si pozri video.

Bonusy v Cyberpunk 2077

Či si zvolíš digitálnu alebo fyzickú verziu, bez ohľadu na platformu, na ktorej budeš hrať, dostaneš k titulu tieto digitálne bonusy. Originálny soundtrack, booklet s grafikou z hry, digitálny komiks Cyberpunk 2077: Your Voice, Sourcebook (zatiaľ presne nevieme čo to je) a pozadia na počítač aj na mobil.

Hru si môžeš predobjednať na tomto odkaze, pričom dostupné platformy sú PC, Xbox One a PS4. Titul uzrie svetlo sveta 19. novembra 2020.


Hlavne sa nezabudni zapojiť do našej súťaže o tieto namakané repráky od Creative v hodnote až 110€!


Zdroj: CD PROJEKT RED

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár