Creative Pebble V3 – minimalistické reproduktory s USB-C

Creative Pebble V3

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie Creative Pebble V3, najnovšieho prírastku do populárnej série stolných reproduktorov Pebble. Tieto USB-C reproduktory si zachovávajú rovnaký elegantný a minimalistický dizajn, ktorým ozdobia akýkoľvek stolný počítač. Vylepšenými funkciami ako napríklad hlasnejší a čistejší zvuk a pripojením Bluetooth 5.0 tvoria ideálne riešenie pre prácu, učenie sa a hranie z domu.

Pebble V3 prichádza vo forme známeho reproduktorového systému 2.0, ktorý si zachováva rovnaký dizajn meniča s uhlom 45°, ktorý je špeciálne naklonený, aby používateľom poskytoval lepší zážitok z počúvania. Na mieru vyladené, 2,25” meniče s plným rozsahom poskytujú hlasnejší a bohatší zvuk ako jeho predchodca Pebble V2. Je tiež vybavený spracovaním zvuku Clear Dialog, ktorý poskytuje čistý dialóg bez obetovania akýchkoľvek okolitých efektov.

Creative Pebble V3


Možno ťa zaujme: Citroën Ami je elektromobil za 7 300€ pre mladých


Okrem toho môžu používatelia zosilňovať zvuk pomocou vstavaného prepínača, ktorý môže maximalizovať akustickú silu Pebble V3 bez skreslenia. V prípade potreby to môže byť vážne nahlas – ak je zapojený do 10W USB-C portu, USB-C napájacieho adaptéra alebo 5V 2A USB-A napájacieho adaptéra, poskytuje zvuk, ktorý je o 50% hlasnejší než pôvodný Pebble.

V skutočnosti, nový adaptér Creative 30W PD slúži ako perfektný doplnkový produkt na maximalizáciu plného potenciálu celej série Pebble. Má tiež 3,5 mm AUX-IN vstup, ktorý umožňuje univerzálnu kompatibilitu medzi analógovými zvukovými zariadeniami.

Vďaka vynikajúcej kvalite zvuku a viacerým možnostiam pripojenia, ktoré sú zabalené do esteticky príjemného balíčka za atraktívnu cenu, Creative Pebble V3 jednoducho vyniká medzi konkurenciou.

Cena a dostupnosť

Cena Creative Pebble V3 je 37,99 € (1 030 Kč) a je k dispozícii na Creative.com.

Viac o týchto reproduktoroch sa dozviete na tomto odkaze. 

Zdroj: TS


Prečítaj si tiež: Uvažuj skôr, než klikneš – Mesiac kybernetickej bezpečnosti


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár