moto g9 power: ohromná výdrž batérie, fotoaparát a displej

Spoločnosť Motorola využila dlhoročné odborné znalosti v oblasti strednej triedy telefónov pri vytváraní nového výkonného zariadenia, ktoré v tejto triede vyniká a poskytuje vám viac toho, čo chcete, za menej. Ak chcete mať najväčšiu batériu, aká bola v telefóne Motorola zabudovaná, ktorá vydrží bez nabíjania niekoľko dní, špičkový fotoaparát a displej, tak teraz ich dostanete. Predstavujeme moto g9 power.

moto g9 power je nové výkonné zariadenie radu moto g, ktoré poskytuje funkcie ďalšej generácie, vďaka ktorým sa môžete podeliť o svoj jedinečný príbeh a venovať sa svojim záľubám bez toho, aby ste prišli o ďalšie pôsobivé technológie fotoaparátu, výkonu a displeja.

chcete energiu na celé dni. nech sa páči. predstavujeme moto g9 power.

moto g9 power sa môže pochváliť výkonným fotoaparátom a displejom, po ktorom zákazníci túžia. Tiež spolu s až 60 hodinovou výdržou najväčšej batérie, aká kedy bola v telefóne Motorola zabudovaná.

Pôsobivá 6000 mAh batéria vám umožní zažiť neuveriteľnú slobodu fungovať viac dní na jedno nabitie. Takže bez potreby nosenia power banky alebo kontroly zásuviek všade, kam pôjdete. Vďaka moto g9 power môžete zostať dostupný dlhšie pre videohovory, sledovať viac relácií a bezstarostne cestovať bez obáv z nabíjania.


TIP na zaujímavý článok: Takto vyzerajú postavičky Disney oživené pomocou AI


Ide o prvú verziu „power“ v rámci radu moto g, kde bol pridaný 64 MPx snímač s vysokým rozlíšením. Ten poskytuje výnimočnú čistotu a presnosť farieb. Technológia Quad Pixel zaisťuje, že každá fotografia bude ostrá a jasná bez ohľadu na nastavenie vďaka 4-násobne vyššej citlivosti na svetlo. So senzorom hĺbky ostrosti urobíte z každodenných fotografií profesionálne vyzerajúce portréty a zachytíte drobné detaily, ktoré by vám inak chýbali pomocou špeciálneho fotoaparátu Macro Vision, ktorý vás priblíži 4-krát bližšie k objektu. Či už ide o zložitý kvet alebo vnútorný mechanizmus hodiniek, priblížte sa do vzdialenosti 2,5 cm. A selfie kamera s rozlíšením 16 MPx a technológiou Quad Pixel je zárukou, že vaše selfie sú vždy vhodné na Instagram.

moto g9 power: ohromná výdrž batérie, fotoaparát a displej

Váš obľúbený obsah vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým na obrovskom 6,8-palcovom displeji Max Vision HD+. Ten ponúka pohlcujúci zážitok bez ohľadu na to, čo práve sledujete. A či už ste v kontakte s blízkymi alebo snímate fotografie pomocou vysoko výkonného kamerového systému, užite si výkon bez oneskorenia z platformy Snapdragon mobile. Vďaka 4 GB RAM pamäti a 128 GB vstavanému úložisku máte priestor a výkon na multitasking pre ľahké prepínanie medzi všetkými obľúbenými filmami, skladbami, aplikáciami a hrami.

ešte užitočnejšie inovácie

Motorola sa zameriava na zahrnutie hardvérových a softvérových funkcií, vďaka ktorým bude trávenie vášho času s telefónom ešte ľahšie a príjemnejšie. Nájdete tu prepracovanú aplikáciu Fotoaparát, vďaka ktorej sú vaše najpoužívanejšie funkcie fotoaparátu ľahko dostupné v dolnej časti obrazovky. To vám uľahčí intuitívnejšie snímanie najlepších fotografií. Pomôžte svojim videám ešte viac zažiariť pomocou nových funkcií, akou je Zvýraznená farba videa, ktorá vám umožní zachovať konkrétne farby v obraze a všetko ostatné zmení na čiernobiele.


Nezabudni sa zapojiť do našej súťaže: Prebieha súťaž o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Base 1


Dedikované tlačidlo Google Asistent na bočnej strane každého zariadenia vám pomôže rýchlo nájsť odpovede a riešiť veci iba pomocou hlasu. A môžete sa spoľahnúť, že Motorola bude naďalej poskytovať najčistejšiu verziu operačného systému Android. Zabudnite na neohrabané softvérové skiny a duplikované verzie aplikácií. Iba takmer dostupný Android 10 o ktorom vieme, že ho zákazníci milujú.

moto g9 power: ohromná výdrž batérie, fotoaparát a displej

moto g9 power je vybavený funkciou Moje používateľské prostredie. Tá obsahuje všetky vynikajúce Moto Experiences, ktoré zákazníci spoznali a ktoré si obľúbili. Ako aj množstvo nových prispôsobiteľných funkcií, vďaka ktorým môžete hudbu, videá a hry posunúť na vyššiu úroveň pomocou vlastných nastavení a pokročilých ovládacích prvkov. Môžete si dokonca vytvoriť vlastné motívy zariadenia výberom z rôznych typov písma, farieb a tvarov ikon. Takže váš telefón bude skutočne jedinečný.

S novým smartfónom radu moto g získate ešte väčšiu výbavu na zdieľanie svojich nápadov a na rozšírenie svojich možností. moto g9 power: Chceš to. Dostaneš to.

dostupnosť

moto g9 power bude na Slovensku k dispozícii začiatkom decembra za uvádzaciu cenu 199,99 eur.

technické špecifikácie moto g9 power:

Operating System Android™ 10
System Architecture / Processor Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Processor
Memory (RAM) 4 GB
Storage (ROM)1 128 GB built-in

Up to 512GB microSD card expandable2

Dimensions 172.14 x 76.79 x 9.66 mm
Weight 221g
Display 6.8″ HD+ Max Vision display
Battery 6000 mAh
Charging TurboPower™ 20W  charging capable
Water Protection Water repellent design3
Networks 4G: LTE

3G: UMTS

2G: GSM

Bands 4G: LTE band 1/2/3/4/5/7/8/18/19/20/26/28/38/40/41 

3G: WCDMA band 1/2/4/5/8/19 

2G: GSM band 2/3/5/8

Rear Camera 64 MP (f/1.8, 1.4 μm)
Rear Camera 2MP (f/2.4, 1.75 μm) | macro | minimum 2.5cm focus distance
Rear Camera 2MP (f/2.4, 1.75μm) | depth
Video Capture Rear main camera: FHD (60/30fps) | HD (30fps)

Rear macro camera: HD (30fps)

Front Camera 16 MP (f/2.2, 1μm)
SIM Card Hybrid Dual SIM (2 Nano SIMs / 1 Nano SIM + 1 microSD)
Connectivity Type-C port (USB 2.0), 3.5mm headset jack
Bluetooth Technology Bluetooth® 5.0
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac | 2.4 GHz & 5 GHz | Wi-Fi hotspot
FM Radio Yes
Speakers Smart PA
Microphones 2 Microphones
NFC Yes 
Location Services GPS, AGPS, LTEPP, SUPL,Glonass, Galileo
Sensors Accelerometer, Gyroscope, Proximity, Ambient Light, Sensor Hub, Fingerprint reader
In-box accessories Charger, USB Type-C cable, guides, SIM tool
Colours Electric Violet and Metallic Sage
Experiences Personalize: Styles, Wallpapers, Layout

Display: Peek Display, Attentive Display, Screenshot toolkit

Gestures: Quick capture, Fast flashlight, Three-finger screenshot, Pick up to silence, Flip for DND, Swipe to split, Lift to unlock

Play: Gametime, Audio effects, Media controls

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár