Smart hodinky: Osobný asistent, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť

Watch GT 3 Pro

Keď sa povie smart hodinky, väčšina z nás si hneď predstaví zariadenie slúžiace na sledovanie zdravia a kondície, ktoré sú navrhnuté výhradne pre športovcov. A hoci sledovanie športu a zdravia sú základnými funkciami väčšiny smart hodiniek, mnohé ukrývajú aj množstvo iných užitočných vychytávok, o ktorých ste možno ani netušili. 

Po kúpe smart hodiniek s nadšením testujeme všetky funkcie monitorovania aktivity, ktoré ponúkajú – ideme sa prejsť, každých 5 minút kontrolujeme tep alebo koľko kalórií sme počas cvičenia spálili. Smart hodinky však môžu ponúknuť oveľa viac a sprevádzať nás počas celého dňa a pomáhať pri každodenných úlohách a problémoch. Preto je dobré vybrať si taký model, ktorý má všetko, čo by ste mohli potrebovať. Dobrým príkladom sú napríklad Huawei Watch GT 3 Pro, ktoré očaria nielen svojim vzhľadom, ale aj funkciami – dokonca aj tými, o ktorých ste doteraz nevedeli.

Spoľahnite sa na smart hodinky

Jednou z najzákladnejších funkcií každého zariadenia je batéria. Určite ste sa už niekedy ocitli v situácii, keď sa vaše zariadenie vybilo v nesprávnu chvíľu – tesne predtým, ako idete von s priateľmi, počas tréningu alebo na dovolenke, ak ste si so sebou zabudli vziať nabíjačku. To je to, čo odlišuje smart hodinky od tradičných hodiniek – často zabúdame, že naše hodinky sa na rozdiel od tradičných potrebujú nabíjať. Našťastie, s Watch GT 3 Pro bol tento problém vyriešený. Vylepšená architektúra batérie ponúka výdrž batérie až 14 dní v edícii Titanium a až 7 dní v edícii Ceramic, takže si môžete užívať život bez obáv o batériu.

Watch GT 3 Pro

Vždy pripravené

Okrem samotnej batérie je dôležitým prvkom rýchlosť nabíjania zariadenia. Počas prázdnin máme veľa plánov a spontánnych nápadov, ako napríklad cyklistický výlet, párty alebo jednodňový výlet na pláž. V takýchto chvíľach nikto nechce strácať čas dlhým čakaním na nabitie inteligentných hodiniek. Najnovšie inteligentné hodinky Huawei, Watch GT 3 Pro, podporujú rýchle a pohodlné bezdrôtové nabíjanie. Nabitie hodiniek na celý deň trvá len 10 minút, takže doba nabíjania nebude zasahovať do vašej agendy. Bezdrôtové nabíjanie vám umožňuje jednoducho umiestniť hodinky na niekoľko minút do nabíjacej stanice a naďalej si užívať ich spoľahlivosť.

Najdôležitejšie údaje na dosah ruky

Dotykový displej smart hodiniek zobrazí prichádzajúce upozornenia, pripomienky a tiež aktivuje športový režim. Preto je také dôležité, aby boli vaše hodinky vybavené kvalitným a extrémne odolným displejom, na ktorý sa nielen radi pozeráte pri každom nosení, ale ktorý vás aj podporuje pri každom dobrodružstve.

Či už strávite celý deň na slnku jazdou na bicykli alebo relaxovaním na pláži, displej hodiniek bude vždy čitateľný a jasný. Ak je vonku príliš horúco, môžete skočiť do mora alebo oceánu s hodinkami na zápästí, pretože ide o prvé zariadenie Huawei odolné voči slanej vode.


Zaujímavé: Ahoj, Slovensko: Značka vivo oficiálne vstupuje na lokálny trh so smartfónmi


Navyše, AMOLED displej s vysokým rozlíšením sa zíde aj v noci. Ak strávite pohodový večer pozorovaním hviezd, hodinky vám navyše pri správnom nastavení ciferníka poskytnú informácie o aktuálnej fáze mesiaca a dokonca aj o vzdialenosti medzi Zemou a Mesiacom – všetko sa vám prehľadne zobrazí na obrazovke. Keďže je vyrobený zo zafírového skla, je veľmi odolný, takže sa nemusíte obávať prípadných škrabancov či odrenín od plážového piesku či škrabancov.

smart hodinky

Hodia sa na každú príležitosť

Vďaka rôznym dostupným ciferníkom je displej dokonalým spôsobom, ako zdôrazniť váš štýl alebo odraziť vašu náladu, najmä v lete, keď sa toho veľa deje. Svoje smart hodinky si môžete jednoducho prispôsobiť pomocou ciferníkov, ktoré sa hodia na každú príležitosť – s neustále zapnutým displejom budú vaše hodinky vyzerať ako tradičné analógové hodinky a budú elegantným šperkom na letnú svadbu, zábavným doplnkom na záhradnú grilovačku či plážovú párty. Galéria ciferníkov vám však poskytne aj profesionálny ciferník ako stvorený na pracovné stretnutie alebo formálnejšiu príležitosť. Možností je veľa, stačí si vybrať tú, ktorá vám najviac vyhovuje.


Prečítaj si tiež: Monitorujú saturáciu kyslíka, spánok, stres, teplotu či cyklus. Ako smart hodinky pomáhajú pri zlepšovaní kvality života?


Alebo si môžete zvoliť dynamické ciferníky. Huawei Watch GT 3 Pro sú vybavené ciferníkmi, ktoré sa menia podľa momentu dňa alebo úrovne vašej dennej aktivity. S dynamickým ciferníkom so západom a východom slnka budete vedieť presne kedy a kde sa slnko nachádza, kedykoľvek zdvihnete ruku. A so zeleným ďatelinovým ciferníkom, ktorý kvitne vždy, keď sa vám podarí dokončiť všetky aktivity naplánované na daný deň, budete môcť sledovať svoj každodenný pokrok.

Každá funkcia je užitočná, ale je to kombinácia všetkých základných funkcií s tými najneočakávanejšími, ktoré vytvárajú zariadenie tak jedinečné, ako sú Huawei Watch GT 3 Pro – spoľahlivé smart hodinky, ktoré sa stanú vaším každodenným asistentom, osobným trénerom a pútavým doplnkom.

Huawei Watch GT 3 Pro sú schopné pracovať samostatne, no vo väčšine prípadov budú spárované so smartfónom. Inteligentné hodinky sa dajú ľahko synchronizovať s každým smartfónom, bez ohľadu na to, či zariadenie beží na systéme Android alebo iOS.

Zdroj: TS


Asi ťa bude zaujímať recenzia: Huawei Watch 3: veľký displej, množstvo funkcií a elegantný dizajn – recenzia


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár