Najnovšia Motorola moto g23 má Quad Pixel foťák a cenu tesne nad 200 eurami

Nová motorola moto g23 má Quad Pixel foťák a cenu tesne nad 200 eurami

Rodina moto g prináša to, čo je pre zákazníkov spoločnosti Motorola najdôležitejšie. Na Slovensku je už dostupný moto g23

Vďaka pozoruhodnému systému fotoaparátov môžu používatelia zachytiť všetky dôležité okamihy. Prichádza tiež s pohlcujúcim zvukom s technológiou Dolby Atmos®, nádherným displejom, ktorý pomáha nájsť zaostrenie, a štýlovým dizajnom. Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Motorola.

Moto g23 – nájdite svoje zameranie a pocíťte silu 

S novým moto g23 zachytíte skvelé zábery. Vďaka hlavnému fotoaparátu s rozlíšením 50 Mpx a technológiou Quad Pixel sú fotografie nádherne detailné aj pri slabom osvetlení. S technológiou Quad Pixel tiež získajú používatelia 4x lepšiu citlivosť pri slabom osvetlení pre ostrejšie a živšie snímky. Toto zariadenie je vybavené aj špeciálnym fotoaparátom Macro Vision, ktorý dokáže 5 násobne priblížiť, takže používatelia môžu vidieť detaily, ktoré by so štandardným objektívom prehliadli.

Nová motorola moto g23 má Quad Pixel foťák a cenu tesne nad 200 eurami

S ultraširokouhlým objektívom s uhlom záberu 125° sa do záberu zmestí 4x viac ako pri štandardnom objektíve, pričom dokáže dokonca vnímať hĺbku, aby automaticky rozostril pozadie a vytvoril tak úžasné portréty. Či už ide o zachytenie extrémne blízkeho záberu, zhotovenie nádherného portrétu alebo o zhotovenie úžasnej fotografie pri slabom osvetlení, toto všetko zvládne tento fotoaparát. 


Zaujímavé: Závislosť od hier. Ako ovplyvní vaše telo a psychiku?


Prezerajte si fotografie na ohromujúcom displeji. Na 6,5-palcovom HD+ displeji s úzkymi rámčekmi si môžete prezerať fotografie s ostrými detailmi. Nehovoriac o tom, že toto zariadenie je vybavené rýchlou obnovovacou frekvenciou 90 Hz, takže prepínanie medzi aplikáciami, hranie hier a posúvanie webových stránok je plynulé. Či už používate slúchadlá, alebo dva výkonné stereo reproduktory, vďaka technológii Dolby Atmos® zažijete viacrozmerný zvuk všade okolo seba. 

Hrajte sa alebo pozerajte video celé hodiny a keď bude treba v okamihu dobite smartfón. Moto g23 prichádza s technológiou rýchleho nabíjania TurboPower™ 30W, ktoré vám poskytne hodiny energie len za niekoľko minút. A vďaka veľkej batérii s dlhou výdržou sa používatelia môžu oslobodiť od elektrickej zásuvky.

Počúvajte dlhšie hudbu, realizujte hodiny videohovorov s priateľmi a sledujte celé seriály. Súčasťou je aj rýchly a pohotový výkon procesora MediaTek® Helio G85. Ten umožňuje nepretržité streamovanie filmov, chatovanie s priateľmi alebo fotenie – nech už ide o čokoľvek, moto g23 to všetko zvládne. 

Pri moto g23 bol starostlivo zvážený a premyslený každý detail jeho prevedenia. Toto zariadenie s moderným dizajnom prináša ultratenké telo a úzke rámčeky. Aktualizované puzdro fotoaparátu je oslavou vývoja fotoaparátu spoločnosti Motorola a jej záväzku k skvelým zážitkom s fotoaparátom. Snímač odtlačkov prstov bol navyše umiestnený na bočnú stranu telefónu, kde je ľahko prístupný, pričom pomáha zachovať uhladený vzhľad. 

Softvér a zabezpečenie 

Moto g23 používa čistú verziu systému Android 13 bez neohrabaných softvérových vzhľadov alebo duplicitných aplikácií. A navyše prostredníctvom systému Android 13 je k dispozícii viac spôsobov personalizácie ako kedykoľvek predtým.


Prečítaj si tiež: Najväčší notebook na svete je prenosný asi ako psia búda


Vďaka Material You si teraz môžu používatelia prispôsobiť aplikácie podľa farby, témy a jazyka. Dokonca aj prehrávač médií bude zodpovedať osobnému hudobnému vkusu každého. A s funkciou My UX možno zariadenie ovládať jednoduchými gestami a prispôsobiť si nastavenia zábavy – vytvoriť tak vzhľad, ktorý je jeden z milióna. 

Dostupnosť a cena

Nový moto g23 je dostupný vo farbách Pearl White, Steel Blue a Matte Charcoal s počiatočnou cenou 229.99 EUR.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme…

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár