Používatelia Huawei investujú do kryptomien pomocou prehliadača Opera Crypto Browser

AppGallery otvára svet kryptomien pre používateľov Huawei pomocou prehliadača Opera Crypto Browser

Používateľov obchodu s aplikáciami AppGallery od spoločnosti Huawei poteší integrovaná spolupráca s Opera Crypto Browser. Ten prináša prístup do sveta Web3, rýchlo sa rozvíjajúceho internetu budúcnosti, s konceptmi vrátane decentralizovaných dát, blockchainu alebo kryptomien.

Rýchle vyhľadávanie v AppGallery prenesie používateľov priamo do obľúbenej aplikácie, ktorá poskytuje užívateľsky orientovaný svet možností virtuálnych zážitkov, bezproblémových online pripojení, hier a metaverza.

AppGallery otvára svet kryptomien pre používateľov Huawei pomocou prehliadača Opera Crypto Browser

Prehliadač Opera Crypto Browser, vyvinutý spoločnosťou Opera pre viacero platforiem webových prehliadačov, prichádza s integrovanou krypto peňaženkou, ktorá používateľom umožňuje nakupovať celý rad kryptomien založených na rôznych verziách blockchainu. To zahŕňa bitcoiny, ethereum, BNB a polygón, ako aj výmenu tokenov NFT a kontrolu ich krypto zostatku.


Prečítaj si tiež: Lenovo LOQ je nový rad notebookov a PC pre nových hráčov


Vďaka užitočnému priestoru Crypto Corner v aplikácii si tiež môžu udržať náskok vďaka najnovším správam Web3, vzdelávaciemu obsahu a podrobnostiam o udalostiach a podcastoch.

Web3 je vyvíjaný tak, aby bola ochrana údajov používateľa na prvom mieste. Prehliadač Opera Crypto Browser má v súlade s týmto cieľom vstavaný blokovač reklám a blokovač sledovania. Zákazníci Huawei získajú pri používaní Crypto Browser na svojich smartfónoch nielen bezpečnejší, ale aj rýchlejší online zážitok.

Prehliadač Opera Crypto Browser si môžete stiahnuť z AppGallery.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár