Life is Strange: Double Exposure – Max Caulfield sa vracia

Fanúšikovia obľúbenej série Life is Strange sa môžu tešiť na pokračovanie s názvom Life is Strange: Double Exposure, v ktorom sa po rokoch vracia pôvodná hrdinka Max Caulfield

Tentoraz sa Max, ktorú si pamätáme hlavne pre jej schopnosť manipulovať s časom, ocitne v úlohe umelkyne na prestížnej univerzite Caledon, kde sa zapletie do záhadnej vraždy svojej novej priateľky, poetky Safi Llewellyn-Fayyad.

Príbeh sa odohráva niekoľko rokov po udalostiach pôvodnej hry, keď sa Max snaží vybudovať si nový život. Caledon University je pre ňu prvým miestom po dlhom čase, kde cíti spolupatričnosť. No všetko sa zmení v osudnú noc, keď nájde svoju priateľku Safi mŕtvu v snehu.


Bude ťa zaujímať: TEST: Lenovo LOQ 15IAX9I s grafikou Intel Arc je herný noťas za super cenu


Vražda Safi sa zdá byť nemožná, bez stôp a podozrivých. Navyše, Max ju videla živú len niekoľko sekúnd predtým. V snahe odhaliť pravdu sa Max prenesie do paralelnej časovej línie, kde je Safi stále nažive. Zisťuje však, že jej schopnosť ovládať čas sa zmenila – teraz dokáže prepínať medzi dvoma paralelnými časovými líniami.

V jednej časovej línii je Safi mŕtva a jej priatelia smútia. V druhej je Safi živá, no v nebezpečenstve. Max je jediná, kto ju môže zachrániť. Hráči budú musieť vyriešiť a zabrániť vražde, pričom odhalia všetky tajomstvá, ktoré Caledon skrýva.


Toto máš pozreté? VIDEO: Prvá Mafia po slovensky baví Čechov aj Slovákov


Spoločnosť Square Enix sľubuje, že hra Life is Strange: Double Exposure ponúkne hráčom jedinečný zážitok s prepracovaným príbehom, komplexnými postavami a napínavým vyšetrovaním. Hra vyjde 29. októbra (říjen) tohto roku, pričom predobjednávky Ultimate edície umožnia hrať prvé dve kapitoly už od 15. októbra.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár