World War Z: GOTY Edition a epizóda Marseille je už tu

World War Z

Najpredávanejší titul inšpirovaný trhákom od Paramount Pictures, World War Z, dostal PvE epizódu s názvom Marseille. Je dostupná na PlayStation 4, Xbox One a PC.

S epizódou vyšiel aj vzrušujúci trailer. Uvádza 4 nové postavy a 3 nové misie s dejovou líniou situovanou na pobrežiach Francúzska.

Marseille prináša najviac intenzívnu solo a co-op akciu akú zatiaľ poznáme.

GOTY Edition zahŕňa všetky epizódy, DLC a módy

Táto edícia od Saber Interactive a Focus Home Interactive obsahuje viaceré prémiové zbrane a skiny pre postavy.

Hráči budú taktiež dostávať všetok pridaný obsah ku hre úplne zdarma počas jedného roka. Medzi tento obsah patrí wave-based Horde Mode Z, Xbox One-PC crossplay, bonusové PvE misie a nepriatelia, režim týždenných výziev, extrémna obťažnosť a oveľa viac. Hráči môžu očakávať novú hrateľnú triedu s unikátnymi schopnosťami, ktorá by mala vyjsť prostredníctvom bezplatného updatu neskôr tento rok.

World War Z

Viac o World War Z

Ľudstvo je na pokraji vyhynutia. Zombie apokalypsa sa naďalej rozširuje od New Yorku do Moskvy, cez Jeruzalem, Tokyo a Marseille. Koniec sa blíži, no niektorí sa spoja, aby tieto monštrá porazili a zachránili tak ľudstvo.

Tento titul budete hrať kooperatívne z pohľadu tretej osoby a pripravte sa na to, že vám rozbúši srdce. Je založený na rýchlom gameplay počas preskúmavania nových príbehov po celom svete.

World War Z

Marseille je dostupná od 5. mája (květen) pre majiteľov Season Pass a súčasťou nového World War Z Game of the Year Edition, ktorý spája plnohodnotnú hru a všetky Season Pass DLC. Môžete si ju zakúpiť na PC cez Epic Games, ako aj na Xbox One a PlayStation 4. Viac nájdete na tomto odkaze.

Na Xbox One a PlayStation 4 si môžete novú peizódu zakúpiť aj osobitne. Majitelia štandardnej edície World War Z na Epic Games ju môžu získať zakúpením vylepšenia Game of the Year Edition.

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár