2K Games oficiálne oznámilo Mafia: Trilogy!

Mafia Trilogy

Včera sme vás informovali o tom, že autori série Mafia niečo chystajú. Dnes je nám už známe čo. Ide o Mafia: Trilogy s ktorým prichádza aj napínavý teaser.

Vraveli sme, že nebudeme dlho čakať… Po predošlých troch správach “Family.”, “Power.”, “Respect.”, ktoré sa vyskytli aj v teaseri, to oznámili znova na svojom Twitter účte.

Viacerí predpokladali, že pôjde o remaster druhej a tretej časti. V tom sa nemýlili, no je pekné vidieť, že sa k ním pridá aj tá prvá. Niektorí si zasa mysleli, že pôjde nový titul Mafia 4, čo však zatiaľ nie je úplne vylúčené.

Konkrétne predstavenie, kde zistíme, čo všetko bude táto trilógia obsahovať by malo prísť 19. mája, čiže na budúci utorok o 18:00 na webe MafiaGame.com. V správe samozrejme nechýba ani napínavý teaser, ktorý zahŕňa zábery zo všetkých troch titulov trilógie.

Mafia: Trilogy – čo to je?

Ide o remake úspešnej Mafia I, Mafia II a menej úspešnej tretej časti, o ktorý sa postaralo štúdio Hangar 13. Zrejme nepôjde len o grafické vylepšenie. S trilógiou prichádza aj možnosť zahrať si ju ako na PC, tak aj na Xbox One a PS4.


Máš zlú náladu? Pozri si: Memes o mene syna Elona Muska


Táto trilógia by mala vyjsť už tento rok, takže sa určite máme na čo tešiť!

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár