A je to tu – GTA V je zdarma na Epic Games

GTA V

To čo si viacerí mysleli a správa o čo pôjde, ktorá Epicu omylom ušla na Twitteri, je predsa len pravdivá. GTA V si môžete navždy pridať do knižnice úplne zdarma na Epic Games, počas najbližšieho týždňa.

Všetci, čo ste netrpezlivo čakali a odpočítavali, asi viete ako to dopadlo. Akonáhle skončil časovač, spadol celý web aj launcher. Epic Games sa na Twitteri vyjadrili takto:

Príčinu jasne vysvetľuje nasledujúci obrázok, ktorý sa objavil na internete:

GTA V
Čo dodať…

Dobrou správou je, že nejde o klasické GTA V, no o Premium Edition spoločne aj s Criminal Enterprise Starter Pack, ktorý obsahuje bonus 1 mil. dolárov na GTA Online. Okrem samotnej hry a multiplayeru online obsahuje edícia tiež všetky herné upgrady a obsah ako The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers a množstvo ďalšieho.

Zasmiať ste sa mohli aj pri reakciách na príspevky na Twitteri, tu je zopár z nich:

GTA V

GTA V

Ak ste sa pokúšali a niečo vám nabehlo, tak to bolo v inom jazyku (zaznamenali sme kórejčinu, arabčinu, poľštinu…) a po kliknutí na tlačidlo “Prevziať” naskočila chybná hláška 404. Po viacerých pokusoch sa to predsa niekomu podarilo a dúfajme, že to Epic dá do poriadku čo najskôr, aby sme všetci pri čakaní nedopadli následovne:

GTA V

To celkom reálne hrozí, keďže kvôli zníženiu záťaže serverov je momentálne prenos obmedzený na 1MB/s a reálne vám to asi pôjde ešte pomalšie. Hrá má 94 GB, takže veľa šťastia…

Zároveň pribudol ďalší časovač na ďalšiu Mystery Game, ktorý končí práve s touto ponukou. Čo to bude? Uvidíme, no nech to nedopadne ako tentokrát. Snáď sa na to Epic Games poriadne pripravia.

Je nám už ale jasné, že obrázok tejto Mystery Game nemá súvis s hrou o ktorú ide. Znova sa tam objavil ten istý, čo predtým.


Neunikli ti tieto informácie? 2K oznámilo Mafia: TrilogyMafia I dostane brutálnu grafiku


Táto ponuka platí do 21. mája, ďalší štvrtok 17:00 na Epic Games. Zvyčajne by sme povedali, že sa máte poponáhľať. No v tomto prípade sa nikam neplašte, radšej trocha počkajte.

Ak GTA V ešte nemáte pridané do knižnice, pretože vám klient stále vyhadzuje nejakú chybu, nezúfajte. Chce to trpezlivosť a skúšať, ono sa vám to predsa len raz podarí 😉

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár