Epic sa trošku zmiernili – Pathway ako ďalšia hra zdarma

Pathway

Epic Games boli nedávno veľmi štedrí a rozdávali tituly ako GTA V, Borderlands: The Handsome Collection či Civilization VI úplne zdarma. Trochu sa však schladili a preladili na inú notu. Tentokrát ide o pár dní starý titul Pathway, strategické dobrodružstvo so zaujímavým pixel-art spracovaním. Epic majú v pláne aj ďalšie, síce menej známe, no zaujímavé tituly.

Pathway je ťahová stratégia navrhnutá tak, aby poskytla hráčom prístupné, rýchle a zábavné šarvátky na začiatku 20. storočia v prostredí štýlu “pulp-adventure”. Rýchlo sa ukryte, oklamte nepriateľov a využite špeciálne schopnosti vášho tímu, aby boj dopadol podľa vašich predstáv.

Systémové požiadavky

Na poriadnu napínavú výpravu do neznáma nebudete potrebovať ten najlepší počítač. Práve naopak, postačí vám aj horší alebo starší. Hru si dokonca s priemerným internetom stiahnete do 5 minút, veľkú stopu na disku vám teda nezanechá.

Systémové požiadavky
# Minimálne Odporúčané
OS (64 bit) Windows 7 Windows 10
CPU 2.0 Ghz Dual Core 2.0+ Ghz Quad Core
RAM 8 GB 8 GB
GPU (OpenGL 3.3) Intel HD4000 NVIDIA Geforce 660 / AMD Radeon HD 7000 Series
Miesto 2 GB 2 GB

Ponuka platí, ako to už pri Epicu poznáme, do tohto štvrtka 25. júna 17:00. Tak čo? No predsa – šup šup!

Ďalšie tituly zdarma sú už naplánované

Podľa Epic Games Store sa spoločne s koncom tejto ponuky začnú ďalšie dve. Pôjde znova o menej známe, no zaujímavé tituly. Konkrétne AER Memories of Old a Stranger Things 3: The Game. Obe akcie budú platiť týždeň, od tohto štvrtka do toho ďalšieho, 2. júla.

Či vás tieto tituly zaujmú alebo nie, určite sa oplatí dať im šancu a zahrať si niečo, čo by ste si možno bežne nezahrali. Napokon, je to zadarmo a nezaťaží vám to ani počítač, ani miesto na vašom disku.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár