Stream o Cyberpunk 2077 – DNES sa niečo chystá!

Cyberpunk 2077

Vydanie Cyberpunk 2077 bolo odložené, no autori zo štúdia CD Projekt Red, nám dnes o tomto dlho očakávanom futuristickom titule niečo nové prezradia. Malo by ísť najmä o nový trailer a ukážku z gameplay.

Stane sa tak dnes, čiže 25. júna 2020 o 18:00 na Twitch kanáli vývojárskeho štúdia. Podujatie bude mať dĺžku 25 min a okrem traileru a gameplay by mal obsahovať aj menšiu debatu s vývojármi o zaujímavostiach v titule.


Stream o Cyberpunk 2077 môžete sledovať aj tu, vo videu nižšie.


Jedna z nich je “braindance”. Ako vysvetľuje portál PCGamer, ide o spôsob, akým môžete prežívať záznam zážitkov kohosi iného. Uvidíte nielen to, čo videl, ale pocítite všetko čo cítil. Môžete teda zažiť kohosi jazdu v zábavnom parku, ale aj pocity vraha pri masakrovaní nevinnej obete.

Braindance je využívaný na terapeutické účely, no taktiež je akousi formou úniku, ktorá ľudom umožní naplno sa ponoriť do novej “pop culture show”. Problém sveta Cyberpunk 2077 je teda zjavný. Niektorí jeho obyvatelia sa oddávajú týmto zaznamenaným zážitkom aj za cenu chátrania ich vlastnej telesnej schránky, ako to býva aj pri iných drogách.

Viac sa dozviete v tomto videu:

Dátum vydania

Po novom by mal Cyberpunk 2077 po prvýkrát uzrieť svetlo sveta 19. novembra tohto roku. To je zároveň doba, kedy má prísť aj nová generácia herných konzol, čo zrejme nebude náhoda.


Možno ťa zaujme: GTA V prichádza na herné konzoly novej generácie


Ak vám je toto všetko málo, aktuálne beží časovo obmedzená ponuka na GOG, kde môžete získať rôzne zaujímavé veci zdarma. Napríklad Cyberpunk 2077 pozadie na vašu pracovnú plochu. Tak to teda neprešvihnite, bola by to škoda.

Zdroj: pcgamer.com

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár