HONOR zahájil predaj nového routera HONOR Router 3

HONOR Router 3

Portfólio mladej značky HONOR sa rýchlo rozširuje. Pre maximálny pôžitok z prepojenia s celým svetom prichádza HONOR na európsky trh s inteligentným a bezpečným riešením. V balíčku s posledným čipsetom Gigahome, Wi-Fi 6 a vychytanými funkciami tak zahájil predaj úplne prvého routera HONOR Router 3.

HONOR Router 3 vybavený čipsetom Gigahome, duálnym jadrom s 1,2 GHz CPU a s podporou Wi-Fi 6 dosahuje vysokú rýchlosť a stabilné pripojenie pre čo najrýchlejší a plynulejší zážitok zo surfovania na internete. HONOR Router 3 je teraz dostupný v predobjednávkach za 69,90 € v Nemecku, Francúzsku, Španielsku a Holandsku. Zákazníci v Taliansku si potom môžu nový HONOR Router 3 zakúpiť v predobjednávkach od 24. júla 2020. Na vybraných trhoch získajú fanúšikovia HONOR so štartom oficiálnych predajov od 31. júla pri nákupe každého HONOR Router 3 aj fitness náramok HONOR Band 5 alebo slúchadlá AM115.

Minimalistický dizajn a inteligentné sieťové pripojenie

Router má štyri antény a s rozmermi 245 mm x 159,2 mm x 39,7 mm je menší než tradičné modely, navyše sa vďaka symetrickému dizajnu v bielej farbe perfektne hodí do každého interiéru.

HONOR Router 3

Prichádza s jedným WAN portom a tromi LAN portami a podporuje automatické prispôsobenie rýchlosti medzi 100 Mbps a 1000 Mbps. Jednoduchým stlačením tlačidla “H” na hornej strane môžete router veľmi ľahko nastaviť a jednoducho spárovať až s piatimi zariadeniami HONOR Router 3. Výrazne si tak rozšírite dosah pokrytej oblasti s minimom mŕtvych zón bez signálu. Zaistí vám to príjemný a plynulý používateľský zážitok, nech už máte routery kdekoľvek v dome. HONOR Router 3 môžete taktiež ľahko ovládať pomocou smartfónu.


Možno ťa zaujme: Rustler preview – stredoveké GTA – Grand Theft Horse


Najvýkonnejší Wi-Fi 6 Router s ultra rýchlym pripojením

V porovnaní s technológiou Wi-Fi 5 dokáže Wi-Fi 6 zaistiť až trikrát rýchlejšie pripojenie, štvornásobnú kapacitu, menšie oneskorenie a o 30 % nižšiu spotrebu koncových zariadení v režime spánku.

  • Vybavený OFDMA technológiou pre viac používateľov, HONOR Router 3 dokáže komunikovať s viacerými zariadeniami súčasne (maximálne 4 zariadenia s 2,4 GHz alebo maximálne 16 zariadení na 5 GHz)
  • Vďaka funkcii nastavenia času zapnutia môžete nastaviť prepojenie zariadenia na zapnutie a prednastaviť si čas na prijímanie a odosielanie dát, aj keď nie je zariadenie momentálne v aktívnej fáze
  • WPA 3 je posledným štandardom bezpečnosti fungujúcim na routeroch s Wi-Fi 6, ktoré zahŕňajú aj opravu pri prípadnej chybe pri zadávaní hesla, zapamätajú si heslo, zatiaľ čo stále chránia pripojenie k sieti. WPA 3 zároveň bráni používateľom zvonku pripojiť sa k hot spotu, i keď nie je zabezpečený heslom.

HONOR Router 3 používa výkonný dvojjadrový procesor Gigahome s frekvenciou 1,2 GHz. Zariadenie využíva šírku pásma 160 Hz a 128 MB operačnú pamäť. Prenosová rýchlosť je 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz a 2,4 G/s v pásme 5 GHz.

HONOR Router 3

S routerom si môžete stiahnuť filmy v HD len za 10 sekúnd. Pri hraní hier je HONOR Router 3 vďaka pokročilému čipsetu perfektnou voľbou. Wi-Fi 6 podporuje a doručuje lepšie pokrytie pásma a väčší počet zariadení. Vďaka tomu si každý užije maximálny zážitok na akomkoľvek zariadení.


Prečítaj si tiež: Samsung predstaví niečo nové na evente „Life Unstoppable“


Inovatívna technológia dynamického tesného pásma umožňuje Wi-Fi 6 podporu všetkých telefónov HONOR so signálom až 6 dB, ktoré vracajú signál späť do routera, a zvyšujú tak intenzitu pokrytia Wi-Fi. Vďaka takému prostrediu s jednoduchším Wi-Fi signálom sa môžete pripojiť odkiaľkoľvek pri stále veľmi stabilnom pripojení.

HONOR Router 3

Aplikácia Al Life: Nastavte si vaše domáce pripojenie k Wi-Fi odkiaľkoľvek

Pomocou aplikácie Al Life si na HONOR Router jednoducho nastavíte limit rýchlosti, nastavenie a plánovanie času pripojenia na internet. Pre tých, ktorí potrebujú mať pod kontrolou používanie internetu deťmi, je tu funkcia rodičovskej kontroly. Aplikácia má aj inteligentnú diagnostiku na identifikáciu problémov, ako sú napríklad sila Wi-Fi signálu, zabezpečenie internetového pripojenia a pod.

HONOR Router 3

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár