Huawei Servis Festival: Predĺžená záruka a nová batéria pre váš smartfón

Huawei Servis Festival Ide o predĺženie záruky o šesť mesiacov a výmenu batérie za zvýhodnenú cenu.

Od 6. 9. do 17. 10. môžu majitelia zariadení Huawei využiť špeciálne výhody, ktoré si pre nich značka pripravila. Ide o predĺženie záruky o šesť mesiacov a výmenu batérie za zvýhodnenú cenu. Spoločnosť Huawei chce aktuálnou akciou vyjadriť vďaku verným používateľom jej produktov. Huawei Servis Festival zahŕňa:

Bezplatné predĺženie záruky o 6 mesiacov. Predĺžená záruka platí pre všetky smartfóny Huawei, ktoré sú aktuálne v záruke.


Prečítaj si tiež: Huawei MatePad 11 je parádna náhrada notebooku – recenzia


O predĺženie je možné jednoducho požiadať prostredníctvom aplikácie My Huawei App. Návod, ako výhody využiť, nájdete na obrázku v prílohe.

Výmena batérie pre vybrané modely smartfónov. Cena za originálny diel začína už od 12 eur. Stačí zariadenie priniesť do autorizovaného servisu FixServis Bratislava Centrála. Na vymenenú batériu sa vzťahuje 90-dňová záruka.


Nech ti neunikne: Huawei FreeBuds 4: kvalitný zvuk, komfort a aktívne potláčanie hluku – recenzia


Súčasťou ponuky je aj služba bezplatného kuriéra, ktorý zariadenie vyzdvihne u vás doma a po výmene batérie doručí na vašu adresu. Prehľad zariadení a cien v rámci Huawei Servis Festivalu nájdete tu.


Páčia sa ti naše články, ale aj technologický humor, memes a zaujímavosti? Sleduj nás na sociálnych sieťach. Už čoskoro nás čaká nová súťaž:

Facebook fanpage, Instagram a Twitter.


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár