HONOR sa zákazníkom Samsungu mikroskopicky ospravedlnil za Magic V3. Na veľkosti záleží

HONOR sa zákazníkom Samsungu mikroskopicky ospravedlnil za Magic V3. Na veľkosti záleží

Spoločnosť HONOR, známy výrobca smartfónov, sa rozhodla pre netradičný krok a ospravedlnila sa majiteľom Samsung Galaxy Z Fold. Súvisí to s uvedením nového skladacieho smartfónu Magic V3

Tento model je totiž najtenším skladacím smartfónom na svete s hrúbkou iba 4,35 mm v rozloženom stave a 9,2 mm v zloženom stave, pričom váži len 226 g.

HONOR si uvedomuje, že mnohí majitelia Samsung Galaxy Z Fold mohli byť sklamaní, keď si kúpili hrubší a ťažší telefón tesne pred uvedením Magic V3. Spoločnosť preto vygravírovala 813-znakový text ospravedlnenia na pánt Magic V3. Toto ospravedlnenie vzniklo v spolupráci s renomovaným mikroumelcom Grahamom Shortom zvaným „Hands of Genius“.

“Chápeme, že na veľkosti záleží a že nákup hrubšieho a ťažšieho skladacieho telefónu pred vydaním Magic V3 by mohol používateľom spôsobiť určité nepríjemnosti,” povedal Avikar Jolly, CMO spoločnosti HONOR EUROPE. “Vážime si našich zákazníkov a chceme im zabezpečiť prístup k najinovatívnejším technológiám. Toto ospravedlnenie, akokoľvek malé, predstavuje našu úprimnú empatiu voči tým, ktorí sa teraz závistlivo pozerajú na Magic V3.”

Grahamovi Shortovi trvalo 90 hodín, kým 166 slov úplného znenia vygravíroval ručne. Každý riadok textu má výšku ľudského vlasu, takže sa dá prečítať iba pod mikroskopom.


Naša recenzia na HONOR Magic V2: TEST: Honor Magic V2. Vyklápačka so 16 GB RAM je sila


HONOR zároveň zverejnil výsledky prieskumu, ktorý si objednal medzi 6 000 dospelými Európanmi vo veku 20 až 50 rokov. Prieskum ukázal, že značná časť populácie má problém sa ospravedlniť. Jeden z piatich respondentov priznal, že mu nie je príjemné ospravedlňovať sa a 18 % respondentov uviedlo, že neradi priznávajú, že sa mýlia. Je pozoruhodné, že až štvrtina respondentov tvrdí, že sa nechce ospravedlňovať, pretože sa vraj nikdy nemýli.

Niekoho možno prekvapí aj 40 % respondentov, ktorí sa ospravedlnia ako prví, bez ohľadu na to, či je vina na ich strane a 52 % sa údajne už niekedy ospravedlnilo neúprimne. Tieto výsledky vypovedajú čosi o ľudskej povahe.

-> Pre úplné znenie ospravedlnenia HONORu kliknite sem <-

Vážení majitelia Samsung Galaxy Z Fold, je nám to ľúto. Vieme, že ste sa tešili na kúpu telefónu, ktorý sa dá zložiť a zmestí sa do vrecka. Bola vám sľúbená budúcnosť, technologický zázrak, svet neobmedzeného multitaskingu a výkonu.

A teraz sa pravdepodobne pozeráte na nový HONOR Magic V3 a cítite sa trochu… zradení. Na veľkosti záleží a my cítime vašu ľútosť. Rovnako ako keď ste favoritom na zlatú medailu, a potom skončíte v pretekoch poslední. Vedomie, že existuje tenší, ľahší a odolnejší skladací telefón, stačí na to, aby ktokoľvek spochybnil svoj výber.

Chápeme to. Boli ste priekopníkmi, ktorí sa statočne vybrali na neprebádané územie skladacích telefónov s neistou odolnosťou. Ale zaslúžite si niečo lepšie. Vlastne si zaslúžite zlatú medailu.
Spoločnosť HONOR sa zaviazala posúvať hranice technológií a prinášať vám najlepší možný používateľský zážitok. Len chceme povedať… Je v poriadku cítiť sa sklamaný. Cítili by sme sa rovnako.

Firma usporiada 5. septembra (září) tlačovú konferenciu na veľtrhu IFA 2024 v Berlíne, kde oznámi ďalšie podrobnosti o príchode modelu HONOR Magic V3 do Európy.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár