Epic Games dnes odhalí hru zdarma… žeby GTA V?

Epic Games Mystery Game

Už dnes o 17:00 Epic Games odhalí, akú hru ponúkne zdarma na najbližší týždeň. Prečo práve “odhalí”? Lebo nikto nevie, o čo presne pôjde.

Túto videohru nájdete v launcheri ako “Mystery Game” spolu s obrázkom a časovačom, ktorý končí dnes o piatej. Áno, nič viac. Je ťažko povedať o čo pôjde, no je isté, že to bude niečo veľké.

Epic Games Launcher

Internetom sa šíri špekulácia, že by mohlo ísť o GTA V. Ak má obrázok súvisieť, mohlo by ísť o trezor v banke, čo by na GTA sedelo.

Možno ide aj o vault, ktorý nájdeme v tituloch ako Fallout 4 či Borderlands 3. Sú tu tiež verzie s inými veľkými titulmi ako Red Dead Redemption či niektorý z novších Assassin’s Creed a dokonca aj tituly, ktoré zatiaľ neboli predstavené. Napríklad GTA VI alebo Assassin’s Creed Valhalla. No GTA VI je veľmi nepravdepodobné, keďže všetko nasvedčuje tomu, že si naň počkáme ešte dlho.

GTA V

So všetkými týmito prevodmi a ozubenými kolieskami by mohlo ísť aj o jeden titul zo série Gears of War, ktorej vývojárom je práve Epic.

Možno však obrázok nemá žiaden súvis s hrou, o ktorú ide, no zobrazuje, že Epic Games tento titul uchováva v bezpečí, kým ho neodhalí.

Zaujímavé je, že povinnosť mať nastavenú 2FA, dvojfaktorovú autentifikáciu, ktorú služba začala vyžadovať pri pridávaní free hier do knižnice, končí práve po týždni spoločne s touto ponukou. Ako si 2FA nastaviť sme vám ukázali v tomto článku.


Nech ti neunikne tento článok: 2K Games oficiálne oznámilo Mafia: Trilogy!


Nech to bude čokoľvek, určite pôjde o niečo veľké. Aby ste to neprešvihli, sledujte našu Facebook fanpage.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár