Počas víkendu môžete získať Watch Dogs 2 úplne zdarma

Ubisoft Forward

Digitálna konferencia Ubisoft Forward je už za rohom. Prebehne počas tohto víkendu a okrem predstavení detailov o očakávaných tituloch ako Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion či Hyper Scape, budú mať všetci majitelia účtov na Uplay možnosť získať Watch Dogs 2 úplne zdarma.

Aby ste druhú a viac vymakanú časť Watch Dogs získali, musíte sa prihlásiť do vášho účtu Uplay a pridať si ju do knižnice počas hlavného programu. Teda medzi koncom úvodnej časti a koncom tej hlavnej.

Aká hlavná či úvodná časť?

Stream začne v nedeľu 12. júla o 19:30 na platformách Twitch, YouTube a Mixer úvodnou časťou s hrami ako Trackmania, Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint alebo Just Dance 2020, a za ním bude nasledovať hlavná časť o 21:00, kde sa zas, ako sme už spomenuli, dozvieme niečo nové napríklad o Assassin’s Creed: Valhalla.

Zároveň by pre nás Ubisoft mal mať pripravených, ako píšu na svojej webstránke, aj pár prekvapení, o ktorých sa dozvieme niečo viac počas hlavnej časti.


Ubisoft Forward môžete sledovať aj tu, vo videu nižšie:


Far Cry 6?

Isté zdroje tvrdia, že medzi tieto prekvapenia by mala patriť aj šiesta časť Far Cry. Od tej poslednej, piatej (ktorú sme recenzovali), to je už niečo cez 2 roky. Zároveň by sa v nej údajne mal objaviť aj herec Giancarlo Esposito z Breaking Bad ako antagonista. Prvé známky o tomto chýre sa objavili práve dnes na japonskej PlayStation Store:

Podľa obrázka by mal titul uzrieť svetlo sveta 18.2.2021, teda vo februári budúceho roka. Po preklade popisu zistíte, že sa hra bude odohrávať na tropickom ostrove Yara, kde vládne diktátor Anton Castillo a spoločne so svojim synom Diegom sa snažia nemilosrdne vrátiť krajine všetku jej moc.

Hrať by ste mali v zatiaľ najväčšom svete z celej série za postavu menom Dani Rojas, lokálneho Yarana, ktorý sa snaží teror zvrhnúť. Hra by mala obsahovať single player ale aj online multiplayer režim pre dvoch hráčov.

Prečo Ubisoft vypustili tieto detaily ešte pred víkendovým eventom? Nuž, niekde asi nastal problém, každopádne to snáď objasnia už túto nedeľu.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár