Chýry o Far Cry 6 sú už oficiálne potvrdené!

Far Cry 6

Áno, všetko je to pravda! Leak na PlayStation Store z minulého piatka sa nemýlil a Far Cry 6 je už na ceste s plánovaným vydaním začiatkom budúceho roka. Nechýbajú ani dve nabúchané uputávky.

Ak ste to minulý piatok zmeškali, išlo práve o tento príspevok na Twitteri so screenshotom PlayStation Store, ktorý to všetko úspešne odhalil:


Far Cry 6 sa odohráva v pôvabnej krajine Yara, nad ktorou vládne zlý diktátor Antón Castillo. Jeho role sa napokon naozaj ujal herec Giancarlo Esposito z Breaking Bad. Ten sa snaží svojej krajine nemilosrdne obnoviť pôvodnú moc popri vychovávaní svojho syna menom Diego, ktorého zasa hrá herec Anthony Gonzales z Coco, aby pokračoval v jeho šľapajách. Tým, ktorým sa jeho vízia nepáči, budú, samozrejme, zneškodnení.


Nech ti neunikne: Vydanie Mafia: Definitive Edition bolo odložené


Jeho brutálny systém sa obyvateľstvu krajiny nepozdáva, a tak vznikajú protesty, vzbury a akási revolúcia. Tu vstupuje do hry hlavná postava, za ktorú budete hrať, Dani Rojas – lokálny Yaran. Zaujímavé je, že hráči si budú môcť vybrať akého pohlavia má hlavná postava byť, teda buď muž alebo žena.

Ako to opisuje Ubisoft, krajina Yara má byť “zatiaľ najväčší svet z celej série”. Hrať budete pomedzi džungle, pláže a hlavné mesto Esperanza. Používať budete množstvo provizórnych “makeshift” zbraní a ako aj pri Far Cry 5, si budete môcť do bitky naverbovať tiež zvieracích spoločníkov “Fangs for Hire”.

Titul vyjde 18. februára 2021 na Epic Games Store, Uplay a Uplay+, ako aj na Xbox Series X, PS5, Xbox One, PS4 a Stadia. Momentálne si ho môžete predobjednať.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár