Vychytávky od Electrolux šetria kríže a zdravie používateľov

Electrolux umyvacka

Spotrebiče od spoločnosti Electrolux neprinášajú len inovatívne funkcie, ktoré uľahčia upratovanie, pečenie, varenie, umývanie riadu alebo pranie, ale aj moderný dizajn, ktorý myslí na používateľov a ich fyzické pohodlie a zdravie.

Bez bolesti krížov

Umývačky riadov, ktoré oslobodili ľudí od hrbenia sa nad drezmi, dnes ponúkajú ešte väčšie pohodlie vďaka jedinečnej funkcii ComfortLift®. Tento systém ľahkým stlačením rukoväte zdvihne dolný kôš na riad do komfortnej pracovnej polohy. Tým výrazne zjednoduší vkladanie aj vykladanie riadu. Umývačky Electrolux sú prvé na svete, ktoré disponujú týmto revolučným systémom.

Electrolux

S funkciou CookView® v parných rúrach môžete kontrolovať stav pripravovaného pokrmu bez toho, aby ste museli vynaložiť akúkoľvek námahu a namáhať kríže pri opakovanom zohýbaní sa. Vďaka Wi-Fi pripojeniu a vnútornej kamere môžete sledovať, čo sa deje v jej útrobách, aj z pohodlia kresla.

Do tretice sa bez zbytočného zohýbania zaobídete aj pri upratovaní. Už žiadne prácne zohýbanie sa a odstraňovanie vlasov a vláken namotaných na kefe vysávača. Patentovaná technológia BrushRollClean™ vo vysávačoch Electrolux čistenie vyrieši za vás úplne bez námahy – stačí len stúpiť na pedál na hubici.


Možno ťa zaujme: Remake Mafia: Nové zábery z gameplay a dnešný event



Electrolux

Všetky možnosti vysávača pod palcom

Tyčové, vreckové aj bezvreckové vysávače z dielne Electrolux sa pýšia aj viacerými ďalšími vychytávkami, ktoré znižujú tlak, ktorý môže vysávanie vyvíjať na zápästie. V prvom rade sú hlavne tyčové vysávače extrémne ľahké, aby znížili záťaž. Navyše sú vybavené ergonomickým držadlom, ktoré pomáha držať zápästie v prirodzenej polohe. Držadlá na modeloch radu Pure Q9 sú navyše vybavené aj pohodlným ovládaním, vďaka ktorému máte všetky možnosti vysávača doslova pod palcom.

Electrolux


Zaujímajú ťa technológie? Robotický pes Samsung M-1 by sa uplatnil ako strašiak


Vysávače radu Pure D8.2 navyše môžete pri prenášaní pohodlne zdvihnúť za aj špeciálne navrhnutú rukoväť. Je umiestnená uprostred tela, vďaka čomu je hmotnosť rovnomerne rozložená, aby bolo zdvíhanie a prenášanie vysávača úplne bezproblémové a šetrné k chrbtici aj zápästiam.

Electrolux

Viac o produktoch Electrolux a ako zlepšujú zdravie, sa dozviete na oficiálnej webovej stránke spoločnosti Electrolux.

Zdroj: TS


Už ti zostáva iba pár dní, zapoj sa do našej Letnej súťaže s Creative, v ktorej môžeš vyhrať nadupané repráky v hodnote 110 €!


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár