HBO chystá druhú sériu unikátneho sci-fi seriálu Westworld. Pozrite si trailer.

Ak ste doteraz nevideli prvú sériu a ste fanúšik technológií a sci-fi príbehov, určite to napravte.

Ide o pôvodné myšlienky filmu z r. 1973. Príbeh sa odohráva v “zábavnom” parku s westernovou tematikou, v ktorom žijú dokonalí kovboji-androidi na vysokej technickej úrovni. Dokonca o sebe netušia, že sú androidi. Myslia si, že sú ľudia z mäsa a kostí, dokola pritom prežívajú napísané príbehové línie akoby to bola skutočnosť. Skutoční ľudia sú v parku návštevníkmi, účastníkmi príbehov a tak trochu bohmi, keďže im androidi nemôžu ublížiť. Chodia sa sem baviť a robiť to, čo by v reálnom svete nemohli … Áno, aj to, na čo teraz myslíte.

Táto základná zápletka je vylepšená množstvom zvratov a záhad, pričom autori nezabúdajú ani na hlbšie myšlienky a morálne dilemy. Seriál má tiež kvalitné herecké obsadenie a zvláštnu atmosféru mu dodáva hlavne výkon Anthonyho Hopkinsa v úlohe autora a šéfa parku.

westworld-episode-3-ss02

Teraz by ste mali prestať čítať a pozrite si prvú sériu … My tu počkáme. Jedine, ak by ste boli veľmi mladí. Vtedy si to nepozerajte! Je v tom kopa násilia, krvi a nahoty. (Tým sme vás určite navnadili ešte viac. 😀 )

 

Hotovo? Super, však? 🙂 A teraz si pozrite trailer na druhú sériu.

 

Druhá séria má uzrieť svetlo sveta na jar 2018. Z príbehu zatiaľ nevieme nič, iba špekulácie. Ak sa dozvieme čosi oficiálne, budeme vás informovať.

Peter Vnuk

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár