Walking Simulator – ďalší čudný simulátor

Walking Simulator - ďalší divný simulátor

Chceli by ste vyskúšať aké je to byť posledným nosičom nákladu na Zemi? Znie to ako nuda, však? Ale nič nie je na prvý pohľad také, ako sa zdá. Získavanie “lajkov”, plnenie misií alebo lietanie na jetpacku. Skúšali ste už túto evidentnú paródiu na Death Stranding? Predstavujeme Walking Simulator…

Píše sa rok 2020, svetová vojna zničila celý svet a vašou úlohou je dostať balíky z bodu A do bodu B, cez tie najobávanejšie miesta na Zemi. Budete musieť bojovať s nepredvídateľným počasím, extrémnym terénom a neúprosnou gravitáciou.


Hľadáš odolný herný notebook? Dáme ti tip: ASUS TUF Gaming A15 preview recenzia


Áno, aj simulátor chôdze môže byť zábava. Okrem dobrodružnej cesty za spásou ľudstva a kilometrových prechádzok sa môžete tešiť aj na krásu okolitej krajiny, ktorú môžete spoznávať ako dlho len chcete. Pretože aj život doručovateľa môže byť dobrodružstvo.

Vo Walking Simulator nemusíte len kráčať

Za plnenie misií získate ako odmenu tamojšiu menu “lajky”. Vďaka tomu si budete môcť následne požičať aj snežný skúter, ktorý vašu cestu zasneženou krajinou urýchli alebo si pomocou jetpacku zaletieť na horu, ktorá vás delí od záchrany sveta. V jednej misii sa dokonca stanete vodičom kamiónu, ale pozor, ani to nebude také jednoduché!

Walking simulator je síce stále vo vývoji, ale vyskúšať si ho môžete úplne zadarmo na Steame. Ak si teda myslíte, že kráčať s batohom o veľkosti stromu je niečo pre vás, ste naša posledná šanca na záchranu planéty.


Pozri si našu recenziu na repráky a vyhraj ich v SÚŤAŽI! Creative T100 videorecenze – Hi-Fi repro za dobrou cenu


Tak čo? Zvládnete spasiť svet alebo bude táto misia príliš ťažká?

Zdroj: Steam

O autorovi

Nikola Kunetková
Nikola Kunetková
Moje meno je Nika, som nadšenec do dronov, milujem tvorbu videí a každú techniku, ktorá je s tým spojená. Rada skúšam nové veci a objavujem čoho sú schopné.
Najnovšie články autora

Pridaj komentár